Roblox Robux fiyatları her platforma farklı mı?

Keremmss

Hectopat
Yer
Ankara
Arkadaşlar selam, kardeşlerime Robux alacaktım birisi bilgisayardan birisi telefondan oynuyor. 4.99 dolarlık paketi alacaktım ikisine de önce bilgisayardan aldım orada 143 çekti mobilden aldığımda 110 lira çekti. Bilgisayar ile mobil fiyatları farklı mı? Desteğe yazsam çözülür mü?

Evet farklı çünkü app veya play store komisyon alıyor.Şuan legal olduğunu hatırladığım güvenilir bir satıcıya para veriyorsunuz o da önceden stok yaparak satıyor onuda deneyebilirsiniz.

Evet farklı çünkü app veya play store komisyon alıyor.Şuan legal olduğunu hatırladığım güvenilir bir satıcıya para veriyorsunuz o da önceden stok yaparak satıyor onuda deneyebilirsiniz.
çoktan aldım hocam para iadesi falan olmaz mı?
Farkli fiyatlar. Bosuna ugrasmayin.
Para iadesi falan olmaz mı hocam? Yanlışlıkla aldım falan desem

çoktan aldım hocam para iadesi falan olmaz mı?

Para iadesi falan olmaz mı hocam? Yanlışlıkla aldım falan desem
Roblox ile iletişime geçseniz sizi aldığınız Play/App Store'a yönlendirir.Play/App Store'da hemen iade gerçekleşmez.İade verildiğinde banka para iadesi de 4-5 iş günü içerisinde gerçekleşir.

Roblox ile iletişime geçseniz sizi aldığınız Play/App Store'a yönlendirir.Play/App Store'da hemen iade gerçekleşmez para iadesi de 4-5 iş günü içerisinde gerçekleşir.
Tamam, desteğe yazdım şimdi teşekkür ederim cevaplarınız için

Bir de arkadaşlar ben alışverişi hayalet sanal kart ile yapmıştım ve hayalet olduğu için alışverişten sonra silindi.İade olursa sıkıntı olur mu bu durum? Papara kullanıyorum.

Papara hesabınıza geçecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…