Roblox robux iade edilebilir mi?

Hocam bende denedim onu ama hesabımı sildiler bence etmeyin.

Edilir. İade edince Robux geri onlara gitmez para sizde kalır. Bir süre sonra süreli veya süresiz Ban yersiniz.

Yardımcı olursanız çok sevinirim bende de böyle bir durum yasandı 450 Robux bana tekrar geldi ben aboneliğimi hemen iptal ettim Roblox Support'a da yazdım iade edersenız sevınırım diye benim hesabım ban yer mi cok endıselıyım yardımcı olursanız cok sevınırım hesapta birçok para harcadım o yüzden

Hocam üstteki arkadaş sallamış o zaman Robux'u iade itmeyi başardım parayı ellemeyin bir süre içinde alıyorlar içinden Robux'u ve paranızı size 1 hafta içinde iade ediyorlar.

Ben bana tekrar satın almamama rağmen 450 Robux gelince Support kısmına Robux iadesi istedim ama böyle bir mesaj geldi Gmail'den

Thanks for contacting Roblox Customer Support.

I've reviewed your account and see that the Robux was correctly applied.

For additional information regarding your Robux purchase or monthly Premium stipend please see the Where are my Robux? or Where is my Robux stipend? help articles.

Sincerely,

Maurice
Customer Support
Roblox Support burada bana sadece bilgilendirme yapmış ben Robux'umu harcasam hesabım kapatılır mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…