ItsMessi Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #1 Roblox'ta 19 Robux'a Game Pass satın aldım, Robux'u çekmesine rağmen Game Pass elime geçmedi. Robux'u veya Game Pass'i almak istiyorum yapabileceğim bir şey var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2025
Roblox'ta 19 Robux'a Game Pass satın aldım, Robux'u çekmesine rağmen Game Pass elime geçmedi. Robux'u veya Game Pass'i almak istiyorum yapabileceğim bir şey var mı?
E ensaar Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #2 Roblox desteğine yaz ya da mailini kontrol et.
ItsMessi Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #3 ensaar dedi: Roblox desteğine yaz ya da mailini kontrol et. Genişletmek için tıkla... Mailimi kontrol ettim bir şey yok. Destek ekibi ile nasıl iletişime geçerim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2025
ensaar dedi: Roblox desteğine yaz ya da mailini kontrol et. Genişletmek için tıkla... Mailimi kontrol ettim bir şey yok. Destek ekibi ile nasıl iletişime geçerim?
E ensaar Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2025 #4 Ayarlar bölümünde olması lazım en altta destek olması lazım. Yaşadığın sorunu oraya yazarsan onlar ana geri dönüş sağlayacaktır.
Ayarlar bölümünde olması lazım en altta destek olması lazım. Yaşadığın sorunu oraya yazarsan onlar ana geri dönüş sağlayacaktır.
SelTheDev Centipat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 154 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi / Stajyer 6 Temmuz 2025 #5 Roblox Support Submit a support request to the Roblox Customer Service team for help with billing or account issues. www.roblox.com
Roblox Support Submit a support request to the Roblox Customer Service team for help with billing or account issues. www.roblox.com
ItsMessi Decapat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2025 #6 SelTheDev dedi: Roblox Support Submit a support request to the Roblox Customer Service team for help with billing or account issues. www.roblox.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
SelTheDev dedi: Roblox Support Submit a support request to the Roblox Customer Service team for help with billing or account issues. www.roblox.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.