Roblox Robux satın alma işleminde ''Başka bir kart deneyin'' hatası alıyorum

İşletim sistemi
Windows 11

Zeracy_25

Femtopat
Daha fazla  
1 kaç ay öncesine kadar PC'den Roblox hesabıma Robux alabiliyordum ama son zamanlarda satın alma işlemini yaparken şu hatayı alıp duruyorum çözümünü bilen var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-25 154658.png
    5,8 KB · Görüntüleme: 56
Onaysız kart kullanıyorsanız Papara vb. 25 Ocaktan itibaren sanal alışverişlere kısıtlama geldi onaylamadan alamıyorsunuz eğer öyle değilse önce farklı kartla deneyin sonra bankanızla görüşün.

Onaysız kart kullanıyorsanız Papara vb. 25 Ocaktan itibaren sanal alışverişlere kısıtlama geldi onaylamadan alamıyorsunuz eğer öyle değilse önce farklı kartla deneyin sonra bankanızla görüşün.
papara kartım onaylı ayrıca iş bankasında şahsi bir kartım daha var onunlada alamıyorum

Papara kartım onaylı ayrıca iş bankasında şahsi bir kartım daha var onunla da alamıyorum.

Roblox'a ticket atın eğer banka ile alakalı derse Papara'nın destek hattıyla konuşun.

1 kaç ay öncesine kadar PC'den Roblox hesabıma Robux alabiliyordum ama son zamanlarda satın alma işlemini yaparken şu hatayı alıp duruyorum çözümünü bilen var mı?

Online banka uygulamasinda Online harcama limitini kontrol edebelirsiniz hatta bir bakin belki Online internet harcamasi açik bile olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…