Roblox oyununu açmaya çalıştığımda sensapi.dll hatası alıyorum, ne denediysem olmadı. sensapi.dll'i kaç defa değiştirdim gene de aynı hatayı verdi. CMD komut istemcisiyle Windows dosya onarma zımbırtısını da denedim lakin sonuç aynı ve bir sorun bulunamadı diyor. Bilen birisi yardım edebilir mi?
sensapi.dll dosyasını indirin. İndirdiğiniz dosyayı yereldisk>windows>syswow64 klasörüne atın. Dikkat edin yanlış klasöre atmayın. Son olarak bilgisayarınız 32 Bit ise DLL'i SysWOW64 klasörü yerine System32 klasörüne atın. Bilgisayarınızı yeniden başlatmayı unutmayın.
sensapi.dll dosyasını indirin. İndirdiğiniz dosyayı yereldisk>windows>syswow64 klasörüne atın. Dikkat edin yanlış klasöre atmayın. Son olarak bilgisayarınız 32 Bit ise DLL'i SysWOW64 klasörü yerine System32 klasörüne atın. Bilgisayarınızı yeniden başlatmayı unutmayın.
Selam, iki dosya da da SensApi.Dll var, ama sysWOW64'deki dosyaları değiştiremediğim için sadece system32'nin SensApi.Dll'ini değiştirdim garantiye almak için, işe yaramadı.
Selam, iki dosya da da SensApi.Dll var, ama SysWOW64'teki dosyaları değiştiremediğim için sadece System32'nin SensApi.Dll'ini değiştirdim garantiye almak için, işe yaramadı.
Yükseltilmiş bir komut istemi açın. Bunu yapmak için Başlat'ı tıklatın, Arama kutusuna Komut İstemi yazın, Komut İstemi'ni sağ tıklatın ve sonra Yönetici olarak çalıştır'ı tıklatın. Yönetici parolası girmeniz veya onaylamanız istenirse, parolayı yazın veya İzin Ver'i tıklatın.
Komut istemine şu komutu yazın ve ENTER tuşuna basın:
Secedit /configure /cfg %windir%\inf\defltbase.inf /db defltbase. Sdb /verbose
İşlem tamamlanana kadar Komut İstemi penceresini kapatmayın.
Tamamlandıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Yükseltilmiş bir komut istemi açın. Bunu yapmak için Başlat'ı tıklatın, Arama kutusuna Komut İstemi yazın, Komut İstemi'ni sağ tıklatın ve sonra Yönetici olarak çalıştır'ı tıklatın. Yönetici parolası girmeniz veya onaylamanız istenirse, parolayı yazın veya İzin Ver'i tıklatın.
Komut istemine şu komutu yazın ve ENTER tuşuna basın:
Secedit /configure /cfg %windir%\inf\defltbase.inf /db defltbase. Sdb /verbose
İşlem tamamlanana kadar Komut İstemi penceresini kapatmayın.
Tamamlandıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
Tekrardan selam, denedim ancak yine izin hatası verdi. Bu sefer trusted installer hata verdi, YT'den çözümüne baktım ancak izinleri değiştirmek için bu sefer de SysWOW64 izin vermedi:
Tekrardan selam, denedim ancak yine izin hatası verdi. Bu sefer trusted installer hata verdi, YT'den çözümüne baktım ancak izinleri değiştirmek için bu sefer de SysWOW64 izin vermedi:Eki Görüntüle 1797526Eki Görüntüle 1797527