psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 3 Haziran 2019 #1 Arkadaşlar internet hızım (Ethernet kablosu ile) : Sonuç: Yardımlarınızı bekliyorum. Oynamak için kaç GB internetimi yedim.
Arkadaşlar internet hızım (Ethernet kablosu ile) : Sonuç: Yardımlarınızı bekliyorum. Oynamak için kaç GB internetimi yedim.
1 126350 Kilopat Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 220 Çözümler 2 3 Haziran 2019 #2 İnternet sağlayıcı şirketini arayıp onlarla görüşmeyi dener misin.
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 3 Haziran 2019 #3 Bir dakikada konuyu açan moderatörü yanağını yerim. 126350 dedi: İnternet sağlayıcı şirketini arayıp onlarla görüşmeyi dener misin. Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda internet hızım normal ( Örneğin: LOL'de 30 ping sabit.) Buna rağmen Roblox'ta tek kişilik serverlere bile girmiyor.
Bir dakikada konuyu açan moderatörü yanağını yerim. 126350 dedi: İnternet sağlayıcı şirketini arayıp onlarla görüşmeyi dener misin. Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlarda internet hızım normal ( Örneğin: LOL'de 30 ping sabit.) Buna rağmen Roblox'ta tek kişilik serverlere bile girmiyor.
M Mehmet Halis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Aralık 2017 Mesajlar 1.038 Çözümler 4 3 Haziran 2019 #4 Belki de oyunun açılamaması oynamamanız için size gönderilen bir işarettir.
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 3 Haziran 2019 #5 Mehmet Halis dedi: Belki de oyunun açılamaması oynamamanız için size gönderilen bir işarettir. Genişletmek için tıkla... Herkes istediği oyunu oynar. İnsanların zevklerine karışamazsın.
Mehmet Halis dedi: Belki de oyunun açılamaması oynamamanız için size gönderilen bir işarettir. Genişletmek için tıkla... Herkes istediği oyunu oynar. İnsanların zevklerine karışamazsın.
M Mehmet Halis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Aralık 2017 Mesajlar 1.038 Çözümler 4 3 Haziran 2019 #6 psdkgo dedi: Herkes istediği oyunu oynar. İnsanların zevklerine karışamazsın. Genişletmek için tıkla... Ben size oynamayın demiyorum ki. Niye bu kadar alındığınızı anlamadım. Boş yere sinirlenmişsiniz.
psdkgo dedi: Herkes istediği oyunu oynar. İnsanların zevklerine karışamazsın. Genişletmek için tıkla... Ben size oynamayın demiyorum ki. Niye bu kadar alındığınızı anlamadım. Boş yere sinirlenmişsiniz.
1 126350 Kilopat Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 220 Çözümler 2 3 Haziran 2019 #7 psdkgo dedi: Bir dakikada konuyu açan moderatörü yanağını yerim. Diğer oyunlarda internet hızım normal ( Örneğin: LOL'de 30 ping sabit.) Buna rağmen Roblox'ta tek kişilik serverlere bile girmiyor. Genişletmek için tıkla... İşte bende tam bu sebepden dolayı sağlayıcınla görüşmeni tavsiye ettim.
psdkgo dedi: Bir dakikada konuyu açan moderatörü yanağını yerim. Diğer oyunlarda internet hızım normal ( Örneğin: LOL'de 30 ping sabit.) Buna rağmen Roblox'ta tek kişilik serverlere bile girmiyor. Genişletmek için tıkla... İşte bende tam bu sebepden dolayı sağlayıcınla görüşmeni tavsiye ettim.
psdkgo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.083 Çözümler 5 3 Haziran 2019 #8 Mehmet Halis dedi: Ben size oynamayın demiyorum ki. Niye bu kadar alındığınızı anlamadım. Boş yere sinirlenmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Yorumunuzun benim konumla alakası olmadığı için olabilir mi? Boş yorum yapmaya gerek yok. 126350 dedi: İşte bende tam bu sebepden dolayı sağlayıcınla görüşmeni tavsiye ettim. Genişletmek için tıkla... Sadece Roblox' ta olan sorunu teknik servis nasıl çözebilir? Yanlış anlamayın, soruyorum sadece.
Mehmet Halis dedi: Ben size oynamayın demiyorum ki. Niye bu kadar alındığınızı anlamadım. Boş yere sinirlenmişsiniz. Genişletmek için tıkla... Yorumunuzun benim konumla alakası olmadığı için olabilir mi? Boş yorum yapmaya gerek yok. 126350 dedi: İşte bende tam bu sebepden dolayı sağlayıcınla görüşmeni tavsiye ettim. Genişletmek için tıkla... Sadece Roblox' ta olan sorunu teknik servis nasıl çözebilir? Yanlış anlamayın, soruyorum sadece.
1 1tuz Hectopat Katılım 4 Eylül 2019 Mesajlar 51 4 Eylül 2019 #9 psdkgo dedi: Yorumunuzun benim konumla alakası olmadığı için olabilir mi? Boş yorum yapmaya gerek yok. Sadece Roblox' ta olan sorunu teknik servis nasıl çözebilir? Yanlış anlamayın, soruyorum sadece. Genişletmek için tıkla... eğer D-smart kulanıyosan çözülemez :/ aynı sorunu yaşıyorum
psdkgo dedi: Yorumunuzun benim konumla alakası olmadığı için olabilir mi? Boş yorum yapmaya gerek yok. Sadece Roblox' ta olan sorunu teknik servis nasıl çözebilir? Yanlış anlamayın, soruyorum sadece. Genişletmek için tıkla... eğer D-smart kulanıyosan çözülemez :/ aynı sorunu yaşıyorum