Arkadaşlarım ile Roblox oynamak için sözleşmiştik fakat oyuna girince aşağıdaki hata çıktı, çözümünü bilen var mı? 1-2 gündür uğraşıyorum, hala düzeltemedim, çözümünü bilen yazabilir mi?
Arkadaşlarım ile Roblox oynamak için sözleşmiştik fakat oyuna girince aşağıdaki hata çıktı, çözümünü bilen var mı? 1-2 gündür uğraşıyorum, hala düzeltemedim, çözümünü bilen yazabilir mi?
Arkadaşlar olayı ben biraz çözdüm,Roblox büyük ihtimal benim oynadığım/bağlı olduğum serveri resetliyordu o nedenle giremedim ama gerçekten uzun sürüyorsa ağla ilgili probleminiz olabilir.
Hocam günlerdir bende de bu sorun var bazen giriyor bazen girmiyor. İnternetim de kötü değil anlayamadım bir türlü. Girdiği zamanlarda oyun oynamaya calıstıgımda direkt giriş ekranında kalıyor ve bir süre sonra "a HTTP error has occured" diyor bazen ise direkt oyuna giriyor oynayabiliyorum.