Roblox story fikir önerisi

Tyu56778

Decapat
Daha fazla  
Merhaba güzel bir oyun (story)fikri arıyorum.
Oyunda: Game Pass'ler.
15-20dk uzunlukta olacak.
Boss.
Bulmacalar/parkur
Ve birkaç detayda olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Max Payne gibi olsun karısı ve çocuğu öldürülen bir adam intikam için yola koyuluyor.

Ekleyebilirim sanırım ama çok kaliteli olmaz.
Karısı ve çocuğu öldürülen bir adam intikam için yola koyuluyor. Fakat adamın silahının mermisi yok o yüzden başlangıçta ilk düşmanını öldürerek ondan mermi alıyor.(yumruk atarak veya bıçaklayarak)Aldığı mermi az olduğu için düşmanları kafadan vurmalı öyle sağ sola ateş ederek kolay kolay geçemez. Oyunda zorluk yok ve zor olucak.(Fazla zor olmasın ama)Birinci bölüm: Her şeyin başlangıcı: Apartmanından çıkıyor ve inerken düşmanlarla karşılaşıyor onları temizledikten sonra tren istasyonuna doğru gidiyor. 2. Bölüm: Tren İstasyonu: Burada da düşmanlar pusuda bekliyor ve adım sesini duyduklarında bir çoğu siper almış sana sıkıyor. Uzun çatışmanın ardından tren geliyor ve karakterimiz trene bilip bir sonraki bölüme gidiyor 3. Bölüm: Kandırıldık: Bu bölümde bizim aslında o bossun yeri sandığımız yere gidiyoruz. Orda bazı kişileri öldürdükten sonra oyunda su buluyoruz ve bu suyu içtiğimizde canımız +30 artıyor. Yolumuza devam ediyoruz derken biri yolu patlatmış o yüzden burada parkur yapmak zorunda kalıyoruz. İlerliyoruz ve daha çok düşman öldürüyoruz sonra kapının kitli olduğunu görüyoruz ve duvarda "Haha kandırıldın ve şimdi bir o kadar yol geri dönmek zorundasın" yazıyor biz kapıda biri olduğunu sanıyoruz fakat kapı bir anda patlıyor ve canımız azalıyor. Bölüm 4: Vazgeçmedim: Burası en zor bölümlerden biri. Çünkü canımız az başlıyoruz sebebi ise kapının yakınımızda patlaması. İçerde ise kimse yok. Geri normal bir şekilde dönerken o en zor yer ile karşılaşıyoruz, Çıkış yeri. İlk başta normal geri dönerken fark ediyoruz ki çıkışta bir sürü adam var ve diğer çıkış yolları patlatılmış. Mecbur hepsini öldürüyoruz fakat bölümün başında 5 tane su veriliyor bize. Onları temizlemek zaten çok uzun süreceği için temizledikten sonra birini vurmak yerine onu yere seriyoruz ayaklarına sıkarak. Sonra ona soruyoruz gerçek patronunuz nerde diye ve biraz cebelleşip sonunda söylüyor yerini ve.. Bölüm 5: Son: Burada artık gerçek yere gidiyoruz. 4 kat var ve boss en üst katta. Katları temizleyerek(Uzun sürücek baya) sonunda en üst kata geliyoruz fakat yine kapı kilitli. Ve bu sefer yerden maymuncuk alıyoruz. İşte burda yeni bir mekanik var. Kapıyı açmaya uğraşıyoruz fareyi sağ sola hareket ettirerek ve açtığımızda boss zaten bildiği için kaçmaya başlıyor gizli kaçış yerinden. Bu yerde hiç düşman yok sadece kovalamaca var. Kısa süren bir kovalamaca oluyor çünkü boss kendi tuzağını yememek için duruyor.(patlayıcılar var geçerse patlar) Ve burada şu konuşma geçiyor:
Boss: Lütfen beni bırak çok üzgünüm sana yaptıklarım için ben böyle olsun-(sözü kesilir)
Karakterimiz: Buraya kadar geldim artık kesin eminim. Senin hikayen burada bitti.
Boss: Lütfen bir şans da-(sözü kesilir ve kafasından vurulur)
Daha sonra gizli geçit çöker ve karakterimiz orda kalır.

Çok teşekkürler yapmayı deniyeceğim

Çok teşekkürler yapmayı deniyeceğim
Hocam yapamaz iseniz bazı yerleri kesebilirsiniz çünkü siz 15-20 dakika olmuş istemişsiniz benim söylediklerimin aynısını yaparsanız oyunu oynayan biri 30+ dakikada bitirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…