AR4N3L Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 219 Yer Biga Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar merhaba. Roblox Studio'yu açmaya çalışıyorum ve sürekli bu hatayı veriyor ne yapabilirim?
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 13 Aralık 2021 #11 AR4N3L dedi: Dosyalarda sıkıntı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Zaten belirtmiş dosya konumunu, olabilir. Artı 0 Eksi
AR4N3L dedi: Dosyalarda sıkıntı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Zaten belirtmiş dosya konumunu, olabilir.
KS KS AR4N3L Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 219 Yer Biga Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Aralık 2021 #12 Linux Kaymak dedi: Zaten belirtmiş dosya konumunu, olabilir. Genişletmek için tıkla... Silip yüklerken dosya kalıntısından kaynaklı olur mu? Artı 0 Eksi
Linux Kaymak dedi: Zaten belirtmiş dosya konumunu, olabilir. Genişletmek için tıkla... Silip yüklerken dosya kalıntısından kaynaklı olur mu?
Linux Kaymak Kilopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 6.555 Makaleler 11 Çözümler 30 Yer Ankara 13 Aralık 2021 #13 AR4N3L dedi: Silip yüklerken dosya kalıntısından kaynaklı olur mu? Genişletmek için tıkla... Pek bir fikrim yok ama çalıştırı açıp temp yazın ve çıkan dosyaları silin ve %temp% içinde aynısını uygulayın. Artı 0 Eksi
AR4N3L dedi: Silip yüklerken dosya kalıntısından kaynaklı olur mu? Genişletmek için tıkla... Pek bir fikrim yok ama çalıştırı açıp temp yazın ve çıkan dosyaları silin ve %temp% içinde aynısını uygulayın.
kobrapros Decapat Katılım 30 Ocak 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2022 #14 AR4N3L dedi: Arkadaşlar merhaba. Roblox Studio'yu açmaya çalışıyorum ve sürekli bu hatayı veriyor ne yapabilirim?Eki Görüntüle 1240947 Genişletmek için tıkla... Hayır ben yaptım program 86 da Roblox'u bul sonra Roblox Studio lahuncer beta gir ve yüklüyor iyi günler. Artı 0 Eksi
AR4N3L dedi: Arkadaşlar merhaba. Roblox Studio'yu açmaya çalışıyorum ve sürekli bu hatayı veriyor ne yapabilirim?Eki Görüntüle 1240947 Genişletmek için tıkla... Hayır ben yaptım program 86 da Roblox'u bul sonra Roblox Studio lahuncer beta gir ve yüklüyor iyi günler.
spud Decapat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Geliştirici 20 Mayıs 2022 #15 Selam, Eğer bu sorunu hala yaşamaya devam ediyorsanız lütfen aşağıdaki adımları uygulayın, çözülmesini umuyorum: Roblox ve Roblox Studio'yu bilgisayarınızdan kaldırın. Cmd'yi Yönetici olarak çalıştırın (Arama çubuğuna "cmd" yazıp Yönetici olarak çalıştırın) Ve aşağıdakileri komutları uygulayın: cd AppData\Local (yaptıktan sonra Enter basın) rmdir /s Roblox (yaptıktan sonra Enter basın) Sonra çıkacak soruya "y" olarak yanıt verin (y gönderip enter basın) Ve bilgisayarınızı Yeniden Başlatın. Sonra roblox'u resmi sitesinden yükleyip sorunun çözülüp çözülmediğine göz atın. Eğer sorun hala devam ediyorsa aşağıdaki makaleye göz atıp yeni kullanıcı oluşturunuz: Windows 8 - Yeni Kullanıcı Umarım yardımcı olabilmişimdir. Artı 0 Eksi
Selam, Eğer bu sorunu hala yaşamaya devam ediyorsanız lütfen aşağıdaki adımları uygulayın, çözülmesini umuyorum: Roblox ve Roblox Studio'yu bilgisayarınızdan kaldırın. Cmd'yi Yönetici olarak çalıştırın (Arama çubuğuna "cmd" yazıp Yönetici olarak çalıştırın) Ve aşağıdakileri komutları uygulayın: cd AppData\Local (yaptıktan sonra Enter basın) rmdir /s Roblox (yaptıktan sonra Enter basın) Sonra çıkacak soruya "y" olarak yanıt verin (y gönderip enter basın) Ve bilgisayarınızı Yeniden Başlatın. Sonra roblox'u resmi sitesinden yükleyip sorunun çözülüp çözülmediğine göz atın. Eğer sorun hala devam ediyorsa aşağıdaki makaleye göz atıp yeni kullanıcı oluşturunuz: Windows 8 - Yeni Kullanıcı Umarım yardımcı olabilmişimdir.
F Frleix Femtopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #16 roblox studioya sağ tık yapıp dosya konumunu aç diiceksiniz sonra RobloxStudioLauncher.Exe ye tıklıcaksınız ve yeniden yüklenip açılıcak %100 çalışır fakat her defa tekrar yapmanız lazım Artı 0 Eksi
roblox studioya sağ tık yapıp dosya konumunu aç diiceksiniz sonra RobloxStudioLauncher.Exe ye tıklıcaksınız ve yeniden yüklenip açılıcak %100 çalışır fakat her defa tekrar yapmanız lazım
Y YoRu23 Femtopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2022 #17 O sorun bende de vardı. Yönetici şekilde çalıştır benimki öyle açıldı. Artı 0 Eksi