Roblox Studio Game Pass alınınca özellik etkinleşmiyor

665043

Centipat
Makaleler
1
Benim oyunmda 3X egg açma ö

RobloxScreenShot20231118_142924639.png

Zelliğini deneme amaçlı 1 Robux yapıp yan hesabımdan aldım ama özellik çalışmadı nedeni nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kodlama hatasıdır ve bunun cevabını burada pek bulacağınızı sanmam. DevForum üzerinden sorunuzu sorun detaylı cevaplar alacaksınızdır.

3. Parti satışları açtım düzeldi ama gamepass bana ait degil heryeri aradım yok nerede olabilir o gamepass id
İçindeki script dosyasında idyi düzenleyebileceğiniz bir yer olmalı oradan kendi gamepassinizin idsini kopyala-yapıştır yaparak sorunu çözebilirsiniz. Sanırsam Toolbox üzerinden aldığınız için bu problemleri yaşıyorsunuz. Youtube'dan destek alıp scripti kendiniz yazmanız sizin için daha yararlı olacaktır.

İçindeki script dosyasında idyi düzenleyebileceğiniz bir yer olmalı oradan kendi gamepassinizin idsini kopyala-yapıştır yaparak sorunu çözebilirsiniz. Sanırsam Toolbox üzerinden aldığınız için bu problemleri yaşıyorsunuz. Youtube'dan destek alıp scripti kendiniz yazmanız sizin için daha yararlı olacaktır.
Yaptım id leri değiştirdim scriptlerle ilgili biraz bilgim var ama işte aktifleşmiyor benim gamepass lerle

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı