Clexarr Centipat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #1 Roblox Studio'ya girdiğim an Roblox Studio'ya giriş yapma ekranı yani beyaz ekranda kalıyor. Çözümü nedir?
Roblox Studio'ya girdiğim an Roblox Studio'ya giriş yapma ekranı yani beyaz ekranda kalıyor. Çözümü nedir?
A spy maın Decapat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #2 silip tekrar indirmeyi deneyin Artı 0 Eksi
KS KS Clexarr Centipat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 116 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #3 A spy maın dedi: silip tekrar indirmeyi deneyin Genişletmek için tıkla... denedim ama olmuyor Artı 0 Eksi
halilefebook Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #4 bendede aynı sorun var edit:buldum yukarda dosyalama yazması lazım oradan studio ayarlarını seçiyorsun sekmede altta ayarları sıfırla diyorsun studiyoyu yediden başlatıyorsan yadaaaaaaa Son düzenleme: 25 Haziran 2025 Artı 0 Eksi
bendede aynı sorun var edit:buldum yukarda dosyalama yazması lazım oradan studio ayarlarını seçiyorsun sekmede altta ayarları sıfırla diyorsun studiyoyu yediden başlatıyorsan yadaaaaaaa