Çözüldü Roblox Studio "no internet connection" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ORBİTRON

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Evet, başlıktan da anlayabileceğiniz gibi, Roblox Studio'da internete bağlı olmama rağmen internet hatası alıyorum. Sizden istediğim, "Roblox Türkiye'de yasaklandı, bu yüzden giremiyorsunuz" dememeniz, çünkü sabahleyin sorunsuzca girebiliyordum. Ayrıca, ev internetimden kaynaklı bir durum var; Türkiye'de engellenmiş olan bütün programlara (Instagram, Roblox vb.) Sorunsuzca erişebiliyorum.

Bu sabah Roblox Studio'da projem üzerinde çalışıyordum. Projeyi tamamlayıp yayınladıktan sonra Roblox Studio'ya tekrar girmek istediğimde internet hatası aldım. Denediğim adımlar şunlar oldu:
  • Bilgisayarı yeniden başlatmak.
  • Roblox Studio'yu silip tekrar yüklemek.
  • Roblox Studio'yu yönetici olarak başlatmak.
  • Roblox Studio'ya VPN (proton VPN) ile giriş yapmayı denemek.
Bu adımları denedim ama ne yazık ki sorun çözülmedi. Ayrıca, grup sayfalarında grup açıklamalarının da görünmediğini fark ettim. Acaba bu genel bir sorun mu?

Hocam pek VPN kullanmıyorum ama her VPN her yere girmiyor bazen sıkıntı çıkarabiliyor ya da bloke edilebiliyor üst sıralardan birini indirin deneyin bir.

VPN lere de el atmacaklarını sölemişlerdi başladılar mı bilmiyorum ama olabilir farklı bir sıkıntıda olabilir tabii ama bir deneyin siz.

Hocam pek VPN kullanmıyorum ama her VPN her yere girmiyor bazen sıkıntı çıkarabiliyor ya da bloke edilebiliyor üst sıralardan birini indirin deneyin bir.
Hmm. Anladım hocam evet her VPN her yere girmiyor bunu rastlamıştım farklı bir vpn denerim. Ancak sorunun VPN den kaynaklandığını sanmıyorum ayrıca hocam roblox guruplarının açıklaması size görünüyor mu?

Merhaba arkadaşlar,

Evet, başlıktan da anlayabileceğiniz gibi, Roblox Studio'da internete bağlı olmama rağmen internet hatası alıyorum. Sizden istediğim, "Roblox Türkiye'de yasaklandı, bu yüzden giremiyorsunuz" dememeniz, çünkü sabahleyin sorunsuzca girebiliyordum. Ayrıca, ev internetimden kaynaklı bir durum var; Türkiye'de engellenmiş olan bütün programlara (Instagram, Roblox vb.) Sorunsuzca erişebiliyorum.

Bu sabah Roblox Studio'da projem üzerinde çalışıyordum. Projeyi tamamlayıp yayınladıktan sonra Roblox Studio'ya tekrar girmek istediğimde internet hatası aldım. Denediğim adımlar şunlar oldu:
  • Bilgisayarı yeniden başlatmak.
  • Roblox Studio'yu silip tekrar yüklemek.
  • Roblox Studio'yu yönetici olarak başlatmak.
  • Roblox Studio'ya VPN (proton VPN) ile giriş yapmayı denemek.
Bu adımları denedim ama ne yazık ki sorun çözülmedi. Ayrıca, grup sayfalarında grup açıklamalarının da görünmediğini fark ettim. Acaba bu genel bir sorun mu?

Selamlar arkadaşlar! Sorunu çözdüm... Yani, aslında çözmüş sayılmam çünkü hiçbir şey yapmadım! Ne VPN'e bağlandım, ne de başka bir şeye dokundum. Sanırım bilgisayarımın huysuz bir günüydü ya da Roblox genel bir kapris yapıyordu. Önce Roblox Studio'ya girmeyi başardım, sonra bir baktım, grup açıklamaları da geri gelmiş! Anlayacağınız, kendiliğinden çözüldü. Bazen teknolojiye dokunmamak en iyi çözüm olabiliyor, kim bilebilirdi ki.

Son düzenleme:
Hmm. Anladım hocam evet her VPN her yere girmiyor bunu rastlamıştım farklı bir vpn denerim. Ancak sorunun VPN den kaynaklandığını sanmıyorum ayrıca hocam roblox guruplarının açıklaması size görünüyor mu?

Selamlar arkadaşlar! Sorunu çözdüm... Yani, aslında çözmüş sayılmam çünkü hiçbir şey yapmadım! Ne VPN'e bağlandım, ne de başka bir şeye dokundum. Sanırım bilgisayarımın huysuz bir günüydü ya da Roblox genel bir kapris yapıyordu. Önce Roblox Studio'ya girmeyi başardım, sonra bir baktım, grup açıklamaları da geri gelmiş! Anlayacağınız, kendiliğinden çözüldü. Bazen teknolojiye dokunmamak en iyi çözüm olabiliyor, kim bilebilirdi ki.
kanka şuandada ben giremiyorum müsaitsen yardım eder misin.birde sen girmeyi deneyebilir misin? sounun roblox sunucularındamı bendemi olduğunu anlamadım.geri dönersen daha detaylı açıklayabilriim.

Kanka şu anda da ben giremiyorum müsaitsen yardım eder misin? Bir de sen girmeyi deneyebilir misin? Sounun Roblox sunucularındamı bendemi olduğunu anlamadım. Geri dönersen daha detaylı açıklayabilriim.

Türkiye'den ne Roblox Studio ne de Roblox'a erişebilirsin. Proton kullan.

Türkiye'den ne Roblox Studio ne de Roblox'a erişebilirsin. Proton kullan.

Türkiye'de değilim yani yasakli değil. Düne kadar istediğim kadar girebiliyordum ve oyunlarimi gelistirebiliyor, yayinlayabiliyordum. Ama simdi girince hesabimi giriş yapmami istiyor yapinca da hata mesaji gösteriyor ve Studio'ya siteden girmemi söylüyor. Studio'dan giriyorum ama tekrar uygulamaya atıyor. Boylece loop oluyor giremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı