Roblox Studio saatte kaç mb/gb yer?

kxcz

Hectopat
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Merhaba ben depremden çıktım bu yüzden başka bir ildeyim. Bulunduğum ilde kaldığım evde herhangi bir internet yok. Maraş döneceğiz diye de bağlatmıyoruz. Ben genel olarak Roblox Studio'da vakit geçiriyorum fakat internetim az kaldığı için girmek istemiyorum. Bilen varsa yazabilirse sevinirim.

Merhaba ben depremden çıktım bu yüzden başka bir ildeyim. Bulunduğum ilde kaldığım evde herhangi bir internet yok. Maraş döneceğiz diye de bağlatmıyoruz. Ben genel olarak Roblox Studio'da vakit geçiriyorum fakat internetim az kaldığı için girmek istemiyorum. Bilen varsa yazabilirse sevinirim.

Biraz geç oldu ama yazayım, öncelikle eğer internetin az ise Roblox Studio'yu açarken interneti bağla yapacağın oyunu aç sonra interneti kapat sadece oyunu yayınlarken bağla interneti (eğer toolbox kullanıyorsan internet gerekir) bu şekilde 1 haftayı 50-100 MB ile kapattım Roblox Studio da. İyi forumlar.

Geçmiş olsun bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı