Arkadaşlar Lua dili diye biliyorum. Bu dil öğrenilmesi kolay mı? Nereden öğrenebilirim? YouTube'da Roblox mimari diye bir kanal var o yapmış bir mix o iyi mi? Her şeyi anlatiyor mu?
Mix
Roblox Studio hiç kullanmadım çok bir bilgim yoktur ama önce roblox ile başlamanı önermem. Çünkü orada direkt oyun yapıyorsun. Önce daha basit projeler yaparak başlamalısın. Örnek veriyorum java veya python çok basit dillerdir. Bunlarda hesap makinesi, yılan oyunu gibi basit projeler ile başlamanı öneririm.Arkadaşlar Lua dili diye biliyorum. Bu dil öğrenilmesi kolay mı? Nereden öğrenebilirim? YouTube'da Roblox mimari diye bir kanal var o yapmış bir mix o iyi mi? Her şeyi anlatiyor mu?
Mix
Arkadaşlar Lua dili diye biliyorum. Bu dil öğrenilmesi kolay mı? Nereden öğrenebilirim? YouTube'da Roblox mimari diye bir kanal var o yapmış bir mix o iyi mi? Her şeyi anlatiyor mu?
Mix
Roblox Studio hiç kullanmadım çok bir bilgim yoktur ama önce Roblox ile başlamanı önermem. Çünkü orada direkt oyun yapıyorsun. Önce daha basit projeler yaparak başlamalısın. Örnek veriyorum Java veya Python çok basit dillerdir. Bunlarda hesap makinesi, yılan oyunu gibi basit projeler ile başlamanı öneririm.
Luau* Lua degil. Luau, Lua 5.1 den gelistirilmis, benzer ama biraz farkli bir dildir. Nereden ogrenebilirim kismina gelince, Ingilizceniz yoksa pek bir yere varamazsiniz.Arkadaşlar Lua dili diye biliyorum. Bu dil öğrenilmesi kolay mı? Nereden öğrenebilirim? YouTube'da Roblox mimari diye bir kanal var o yapmış bir mix o iyi mi? Her şeyi anlatiyor mu?
Mix
İngilizcem var kod yazarken ne olduklarını anlıyorum. Ama işte bir yerde öğrenmek istiyorum.Luau* Lua degil. Luau, Lua 5.1 den gelistirilmis, benzer ama biraz farkli bir dildir. Nereden ogrenebilirim kismina gelince, Ingilizceniz yoksa pek bir yere varamazsiniz.
Mix
Python, C++,C# dillerini biliyorum bunu hiç duymadım.
İngilizcem var kod yazarken ne olduklarını anlıyorum. Ama işte bir yerde öğrenmek istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.