Roblox Studio'da araçlara binilmiyor ve koltuklara oturulmuyor

Cyber26

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3-4 aydır farklı farklı projeler yapıyorum ama son 1 aydır bu projeye odaklandım. Neyse sorun şu ki araçlara, uçaklara, koltuklara vb. oturalabilecek hiçbir şeye oturulmuyor.

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 3-4 aydır farklı farklı projeler yapıyorum ama son 1 aydır bu projeye odaklandım. Neyse sorun şu ki araçlara, uçaklara, koltuklara vb. oturalabilecek hiçbir şeye oturulmuyor.
Kendinizmi modelleyip kodluyorsunuz yoksa hazır yapılarımı alıyorsunuz hazır yapılarda problem olabiliyor başka hazır yapı almayı deneyin.

Kendinizmi modelleyip kodluyorsunuz yoksa hazır yapılarımı alıyorsunuz hazır yapılarda problem olabiliyor başka hazır yapı almayı deneyin.
yaklaşık 20 tane hazır yapı denedim hiç biride olmadı kendimkileride olmuyor.

Oturulacak yerlere "sit" diye bir şey olur toolboxdan başka araçlardan siti alıp kendi araçlarınıza koyabilirsiniz.
Toolbox'takilerde çalışmıyor maalesef kendim yaptım onlarda olmuyor.

yaklaşık 20 tane hazır yapı denedim hiç biride olmadı kendimkileride olmuyor.
Diğer arkadaşımızın dediğini yapın işe yarayabilir şuanda bende roblox studioya girip deniyorum bencede aynı problem varmı diye.

Diğer arkadaşımızın dediğini yapın işe yarayabilir şuanda bende roblox studioya girip deniyorum bencede aynı problem varmı diye.
Bende herhangi bir problem yok önceden modellediğim ve kodladığım aracımda çalışıyor.

Bende herhangi bir problem yok önceden modellediğim ve kodladığım aracımda çalışıyor.
Olmadı :/

Hiç bir araç çalışmyıor işte araç olmasına da gerek yok oturma çalışmıyor direk

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı