osmantalha3612 Centipat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #1 merhaba bize 3 kişi lazım Roblox Studio'da oyun yapacağız. --Level tasarımcısı. --Yazılımcı --Thumbnail Bunları arıyorum iyi günler kolay gelsin. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2022
merhaba bize 3 kişi lazım Roblox Studio'da oyun yapacağız. --Level tasarımcısı. --Yazılımcı --Thumbnail Bunları arıyorum iyi günler kolay gelsin.
BeyPazarıTekleyen Decapat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2022 #2 Biraz geç yazıyorum fakat Thumbnail'da yardımcı olabilirim.
Y yekos Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2023 #3 osmantalha3612 dedi: merhaba bize 3 kişi lazım Roblox Studio'da oyun yapacağız. --Level tasarımcısı. --Yazılımcı --Thumbnail Bunları arıyorum iyi günler kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Hala arıyor musun?
osmantalha3612 dedi: merhaba bize 3 kişi lazım Roblox Studio'da oyun yapacağız. --Level tasarımcısı. --Yazılımcı --Thumbnail Bunları arıyorum iyi günler kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Hala arıyor musun?
ahmetbilaltt00 Centipat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #4 osmantalha3612 dedi: merhaba bize 3 kişi lazım Roblox Studio'da oyun yapacağız. --Level tasarımcısı. --Yazılımcı --Thumbnail Bunları arıyorum iyi günler kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Hala arıyorsan yardımcı olabilirim.
osmantalha3612 dedi: merhaba bize 3 kişi lazım Roblox Studio'da oyun yapacağız. --Level tasarımcısı. --Yazılımcı --Thumbnail Bunları arıyorum iyi günler kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Hala arıyorsan yardımcı olabilirim.
P PainDev Yoctopat Katılım 5 Aralık 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #5 osmantalha3612 dedi: merhaba bize 3 kişi lazım Roblox Studio'da oyun yapacağız. --Level tasarımcısı. --Yazılımcı --Thumbnail Bunları arıyorum iyi günler kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Merhaba kardeşim eğer hala oyun yapmak istiyorsan yardımcı olabilirim. Roblox Studio hakkında ortalama bir bilgim var.
osmantalha3612 dedi: merhaba bize 3 kişi lazım Roblox Studio'da oyun yapacağız. --Level tasarımcısı. --Yazılımcı --Thumbnail Bunları arıyorum iyi günler kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... Merhaba kardeşim eğer hala oyun yapmak istiyorsan yardımcı olabilirim. Roblox Studio hakkında ortalama bir bilgim var.
ahmetbilaltt00 Centipat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2024 #6 PainDev dedi: Merhaba kardeşim eğer hala oyun yapmak istiyorsan yardımcı olabilirim. Roblox Studio hakkında ortalama bir bilgim var. Genişletmek için tıkla... Bir oyun projem var, birlikte çalışalım mı?
PainDev dedi: Merhaba kardeşim eğer hala oyun yapmak istiyorsan yardımcı olabilirim. Roblox Studio hakkında ortalama bir bilgim var. Genişletmek için tıkla... Bir oyun projem var, birlikte çalışalım mı?