Çözüldü Roblox sürekli çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

Nintendo

Centipat
Daha fazla  
Roblox sürekli olarak çöküyor. Tüm çözümleri denedim, (tempi silmek, sürücüleri sil yükle yapmak, oyunu sil yükle yapmak, yeni kullanıcıdan girmek vb) çözümlerin hepsini tek tek denedim. Her açtığımda Update yapmaya çalışıyor, Update normalden aşırı hızlı bitiyor. Oyunda verdiği hata bu.

Dosya Ekleri

• 1718196017138.png
    1718196017138.png
    6,2 KB · Görüntüleme: 59
Çözüm
Hayır, Denetim Masası'ndan da sildim, özel uygulamalarlada zorla sildim.

Çözdüm. Discord'da konuştuğunuz veya farklı bir sekmede yazıştığınız kişinin ismi X64dbg ise oyundan atılıyormuşsunuz.
Silme işlemini geri dönüşüm kutusunu temizle'ye tıklayarak yaptıysan, görev yöneticisinden silip tekrar yükleyin. Ama ondan önce bir yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.

Hayır, Denetim Masası'ndan da sildim, özel uygulamalarlada zorla sildim.

Çözdüm. Discord'da konuştuğunuz veya farklı bir sekmede yazıştığınız kişinin ismi X64dbg ise oyundan atılıyormuşsunuz.

Son düzenleme:
Çözüm
İlk defa duyuyorum hocam nedenmiş o?

X64dbg Debug programıymış. Roblox ise arka planda o uygulama açıksa, oyunu kapatıyormuş. Ama X64dbg farklı bir yerde geçse de, Chrome da geçse bile kapatıyormuş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı