Arkadaşlar selam, İtemsatış'tan korbloxlu bir Roblox hesabı almıştım. Satıcı hesabı benden çekti ya da hesabım çalındı.(tam emin değilim) Roblox yetkililerine yardımcı olmaları gerektiğini hesabımı çaldıklarını söylememe rağmen 2 kez bu mesajı yazdılar;
Thank you for your response.
As stated earlier, the Roblox user account "yasoppw" has been secured with the email address you're using to contact us.
Please read below for information on how to regain Access to the account, ensure that it remains secure, and what to do if Robux or items were Lost.
how to regain Access to the account and ensure it remains secure
If someone else has accessed the account, please rest assured that they do not have Access to your billing or payment information. This information is not visible in account settings.
Sincerely,
Dante.
Customer Support. Roblox Support
Çeviriden çevirdiğimde "hesabı size geri ulaştıracağız" vb. hiçbir cümleye rastlamadım. Ben mi ne demek istediklerini anlamıyorum yoksa onlar mı bana yardımcı olmuyor?
Biliyorum hesap alım-satımı Roblox açısından uygun değil. Fakat ne yapabilirim? Rica ediyorum yardımcı olun. Mantık çerçevesinde benim de haklarım var; ben o hesabı alabilmek için belli bir miktar para ödemişim.
Supporta mail gönderdiğiniz mail adresi zaten hesaba bağlanmış anladığım kadarıyla. Ekstra olarak hesap satın aldığınızı söylerseniz, zaten yüksek ihtimal yardımcı olmazlar nasıl yardım ederler anlamadım bu tür şeyler genelde oyun politikalarına aykırıdır. Hesap satmak, almak roblox hizmet şartlarına aykırı olduğundan bu konuda maalesef bir hakkın yok.
Bir şey yapamazsınız hiçbir kanuni hakkınız yok çünkü yaptığınız olay zaten kanuni değil. Roblox yardımcı olamaz çünkü adamların gözünde hesabın gerçek sahibi hesabı açan kişidir, sizin para verip hesabın bilgilerini almış olmanız onların gözünde bir anlam ifade etmiyor. İtemsatış'a ulaşıp hesabın geri çekildiğini söylerseniz belki onlar yardımcı olabilir. Tabii bence dolaba su koyun soğumaya başlasın...
Edit: Adamlara mail attığın e-mail, satıcıdan aldığınız mail mi yoksa kendi mail hesabınız mı ? Hesap o mail ile güvenceye alınmış bir değişiklik yok demiş Roblox.
Bir şey yapamazsınız hiçbir kanuni hakkınız yok çünkü yaptığınız olay zaten kanuni değil. Roblox yardımcı olamaz çünkü adamların gözünde hesabın gerçek sahibi hesabı açan kişidir, sizin para verip hesabın bilgilerini almış olmanız onların gözünde bir anlam ifade etmiyor. İtemsatış'a ulaşıp hesabın geri çekildiğini söylerseniz belki onlar yardımcı olabilir. Tabii bence dolaba su koyun soğumaya başlasın...
Edit: Adamlara mail attığın e-mail, satıcıdan aldığınız mail mi yoksa kendi mail hesabınız mı ? Hesap o mail ile güvenceye alınmış bir değişiklik yok demiş Roblox.
Çünkü o hesabın orijinal sahibi. Hesabı ne zaman kurduğunu, ilk mailini, neler aldığını ve ne zaman aldığını, Robux yüklediyse ne zaman yüklediğini, hangi kartla yüklediğini, kart bilgilerini, alışveriş makbunuzu vb her şeyi gösterebilir.
Çünkü o hesabın orijinal sahibi. Hesabı ne zaman kurduğunu, ilk mailini, neler aldığını ve ne zaman aldığını, Robux yüklediyse ne zaman yüklediğini, hangi kartla yüklediğini, kart bilgilerini, alışveriş makbunuzu vb her şeyi gösterebilir.
İyi de bende aynılarını dedim fakat cevaplayan kimse yok.Hesapta telefon numarası,Gmail,ve kayıtlı olan şifreyi bile hatırlıyorum dedim.Tekrar yazıp hesabın eski şifresini de söyliyeyim mi ? Adamın bana ilk verdiği şifreyi