B berk alemdarrs Picopat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #1 Merhaba bu konuyu sadece Roblox'taki kişiler cevap versin. Ben Roblox'a mailde attım olmadı interneti resetledim olmadı IP adresimi değiştirdm olmadı hatta PC'ye formatta attım yine olmadı çözümü bilen var mı?
Merhaba bu konuyu sadece Roblox'taki kişiler cevap versin. Ben Roblox'a mailde attım olmadı interneti resetledim olmadı IP adresimi değiştirdm olmadı hatta PC'ye formatta attım yine olmadı çözümü bilen var mı?
A ardanoir Kilopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 3.516 Çözümler 74 Yer Türkiye Cumhuriyeti 27 Eylül 2023 #2 Geçici olarak kullanılamaz diyor? Biraz zaman verin. Tarayıcı çerezlerinizi temizlemeyi deneyin. Artı 0 Eksi
5 519928 Kilopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 4.078 Çözümler 152 27 Eylül 2023 #3 Roblox tarafında sorun var. Roblox Status Current system status. View active incidents or upcoming maintenance. Subscribe to receive status notifications. status.roblox.com Artı 0 Eksi
Roblox tarafında sorun var. Roblox Status Current system status. View active incidents or upcoming maintenance. Subscribe to receive status notifications. status.roblox.com