Musab19 Femtopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #1 Roblox'ta Robux almaya çalışıyorum ancak "this purchase was not completed" diyor hesabım daha yeni bugün açtım. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2022
Roblox'ta Robux almaya çalışıyorum ancak "this purchase was not completed" diyor hesabım daha yeni bugün açtım. Nasıl düzeltebilirim?
FireStund5 Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 76 Çözümler 1 2 Ağustos 2022 #2 Yeni açılan bir hesapla alakalı bir sorun olaibilir e postanızı falan doğruladınızmı. Artı 0 Eksi
KS KS Musab19 Femtopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #3 FireStund5 dedi: Yeni açılan bir hesapla alakalı bir sorun olaibilir e postanızı falan doğruladınızmı. Genişletmek için tıkla... Doğruladım. Artı 0 Eksi
FireStund5 dedi: Yeni açılan bir hesapla alakalı bir sorun olaibilir e postanızı falan doğruladınızmı. Genişletmek için tıkla... Doğruladım.
FireStund5 Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 76 Çözümler 1 2 Ağustos 2022 #4 innial falanmı kulanıyorsunuz yoksa normal kredi kartımı Artı 0 Eksi
KS KS Musab19 Femtopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #5 FireStund5 dedi: İnnial falan mı kulanıyorsunuz yoksa normal kredi kartımı. Genişletmek için tıkla... Daha kart ekleyemedim bile. Artı 0 Eksi
FireStund5 dedi: İnnial falan mı kulanıyorsunuz yoksa normal kredi kartımı. Genişletmek için tıkla... Daha kart ekleyemedim bile.
FireStund5 Hectopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 76 Çözümler 1 2 Ağustos 2022 #6 Musab19 dedi: Daha kart ekleyemedim bile. Genişletmek için tıkla... Telefondan deneyin telefondan olmuyor ise bilgisayardan deneyin bilgisayarınız yok ise telefonunuzdan tarayıcan robloxa girip satın alım yapabilirisiniz bunları deneyin. Artı 0 Eksi
Musab19 dedi: Daha kart ekleyemedim bile. Genişletmek için tıkla... Telefondan deneyin telefondan olmuyor ise bilgisayardan deneyin bilgisayarınız yok ise telefonunuzdan tarayıcan robloxa girip satın alım yapabilirisiniz bunları deneyin.