Roblox trade dolandırıcılığı

Yer
antalya
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar 4K robuxluk itemlerim vardı bir adama bir uygulamanın kodlarını attım içinde hiçbir şifre yoktu. Yaptık adam bana legit hat vereceğim dedi bir anda adama kendi kendine trade gönderildi. Tüm itemlerimi aldı çok üzüldüm, dolandırıldım haksız yere bug oldu. Diyeceğim fakat olur olmaz beni engelledi ne yapabilirim Roblox'u bıraktım başlarsam geri haksız yere gittiği için Allah bana yardım eder mi?

Arkadaşlar 4K robuxluk itemlerim vardı bir adama bir uygulamanın kodlarını attım içinde hiçbir şifre yoktu. Yaptık adam bana legit hat vereceğim dedi bir anda adama kendi kendine trade gönderildi. Tüm itemlerimi aldı çok üzüldüm, dolandırıldım haksız yere bug oldu. Diyeceğim fakat olur olmaz beni engelledi ne yapabilirim Roblox'u bıraktım başlarsam geri haksız yere gittiği için Allah bana yardım eder mi?

Arkadaşımın hesabını çalmışlardı, o bir şekilde Roblox'un yapımcısına ulaştı, öyle hesabını almıştı. Siz Roblox'un Discord sunucusuna yazabilirsiniz, bir yapımcı düzeyinde olmasa da yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

Soğuk bir su için ve desteğe yazın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı