Roblox "Unapproved Third party application" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

XEvent

Centipat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
Nvidia GeForce GT730
İşlemci
AMD Ryzen 3 pro 2200G with radeon vega graphics
Başlıkta da belirttiğim gibi ilk önce resimdeki 3. part yazılım şeysi çıktı sonra Roblox'u silip yeniden yüklediğimde bu sefer Görev Yöneticisi'nden açılmış görünüyordu. Ama görüntü ya da başka bir şey gelmiyordu ve ayrıyeten bilgisayar kasmaya başlıyıp. CPU %100'e dayanıyordu, Microsoft Store'dan açtığımda ise bir süre Roblox açılıyordu sonra çöküp kapanıyordu. 2-3 güne kadar sorun yoktu birisi cevap versin.

image.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Easy-anti cheat tarzı uygulamaları kapatıp girmeyi deneyin. Windows+R ile msconfig yazın hizmetler menüsünden kapatın o tip uygulamaları.

Zaten arka plandaki her şey kapalı neredeyse virüs koruma diyorsunuz değil mi? Ama bu birden oldu hiç sebep yokken eskiden anti vürüsde açıkken oynanıryordu.

Daha doğrusu hangilerinin anti-cheat ya da 3. taraf yazılım olduğunu fazla bilgim yok ve zaten sadece Roblox dışında 2 3 oyun oynuyorum onlarda Valorant GTA V ve bunlarda eskiden bir sıkıntı çıkarmıyordu onun aksine Roblox'u engelleyebilecek başka Valorant'ın vgsyncsi var onu da kapatmama rağmen olmadı ne yapacağımı bilmiyorum fazla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı