Roblox ve Discord açıldı mı?

İşletim sistemi
Windows 11

IamDrk03

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Ben bugün okuldan geldim geldikten sonra DC'yi açtım ve açıldı arkada hiçbir uygulama açık değil sonrasında merak edip Roblox'da da denedim ve o da açıldı acaba açıldı da haber falan mı vermediler? Kapanırken aynı anda değil de herkeste yavaş yavaş kapanmıştı. Açılırken de mi aynısı acaba ya da virüs falan mı girdi de omu yapıyor ama çok alakasız geldi hiçbir garip linke ya da siteye girmedim. Cevaplarsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Discord'a ben de bağlanabildim ilginç bir şekilde, hiçbir duyuru duymadım ama-

Resmi bir duyuru yok. Açılacağını da yakın zamanda düşünmüyorum.

Virüs bayağı saçma olmuş herhangi bir açıklama yok bilgisayarınızda büyük ihtimal GoodbyeDPI açık.

Bende de aciliyorlar hocam. Dpi uygulaması falan hiç birini indirmedim indirmem de neden aciliyorlar anlamadim enteresan.

Bende açılıyor diyenler için o bug gibi bir şey. Kısa süre sonra tekrardan VPN falan gerektiriyor. VPN yerine DNS yani GoodbyeDPI kullanın. VPN kullanınca hele ki rekabetçi oyunlar oynuyorsanız ping çıkma ihtimali çok yüksek diyebilirim. Roblox ve Discord arkadaşların dediği gibi haber yok ve açılmadı. Söylenen haberler genellikle yalan çıkıyor.

Bazı internet sağlayıcılarında açılıyor. 1-2 ay önceden öyle haberler oldu ve bazı insanlar girebildi.

GoodbyeDPI gayet güvenli bir yazılım. İnternetteki sansürleri ve erişim kısıtlamalarını aşmak için geliştirilmiş açık kaynaklı bir araç. Bilgisayarda zararlı bir işlem yapmaz, sadece veri paketlerini yeniden yönlendirerek engellemeleri atlamanı sağlar. Uzun süredir kullanılan ve geliştiricileri bilinen bir projedir. Yani endişe edecek bir durum yok.
Bende de aciliyorlar hocam. Dpi uygulaması falan hiç birini indirmedim indirmem de neden aciliyorlar anlamadim enteresan.

Bazen kısa süreli "erişilebilir" oluyorlar. Ama birkaç dakika sonra tekrar erişilemez oluyorlar.
Ayrıca BTK üzerinde yasak devam ediyor olarak gözüküyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…