Roblox ve Minecraft'ta sistem kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Mrcon223

Decapat
Daha fazla  
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
SSD
Ekran kartı
MX330
Roblox oynardım veya Minecraft hiç kasmıyordu fakat son zamanlarda aşırı drop alıyorum. Özellikle Roblox'ta ilk girdiğimde 60FPS 10 dk sonra 1-2 FPS civarı droplar ve GPU'mun sadece %10 kullanıyordu. Performans stadını açtığımda hepsi normaldi ama GPU 100-1000 MS falan oluyordu nasıl düzeltebilirim? Şimdiden teşekkürler. (bir videoya bakmıştım FPS artırma ondan sonra sıkılaştı)
Baktığım videolar:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ve.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

O FPS arttırma videolarının hiçbiri bir işe yaramıyor maalesef hocam, o tür videolara bakmanı önermem.

Roblox'ta ayarlardan çözünürlüğü düşürmek azda olsa işe yarar.
Minecraft'ta optifine veya fabric + sodium + Lithum + starlight kurmayı deneyin.

Hiç modlanmış ISO kurdunuz mu. KernelOS 22H Lite baya iyi diyorlar.

Roblox zaten grafikler 1 de oynuyorum çok kasıyor ama minecasrt modlu veya sunucu olmasına rahmen çok kasmıyor az bence bu Roblox'la ilgili bir sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…