Hocam bilemeyiz. Yani birisi sizin hakkınızda bilgiye erişmek isterse ve erişim yolları varsa çok basit. Veri inanılmaz hassas olmasına karşın peynir ekmek gibi veriyoruz. Mecburen.Roblox verileri Amerika'ya veriyormuş. Şu doğrulama AI'ı ben yüz doğrulaması yapmıştım, sıkıntı olur mu? Bazıları bu saatten sonra sıkıntılı konuşmayın falan demişler. Korkuyorum.
Hocam öncelikle sakin ol, öyle 'aman konuşmayın, başınız yanar' diyenlere pek kulak asma, biraz fazla komplo teorisine girmişler. Roblox zaten Amerikan şirketi. Zaten veriler Amerikan sunucusunda tutuluyor yani verilerin Amerika'ya gitmesi zaten gizli değil. Kişisel güvenliğin için her zaman dikkatli ol ama 'yüzümü verdim, bittim' gibi bir durum yok. Roblox bu verileri reklam veya güvenlik optimizasyonu için kullanır, senin peşine düşmek için değil. İçin rahat olsun.Roblox verileri Amerika'ya veriyormuş. Şu doğrulama AI'ı ben yüz doğrulaması yapmıştım, sıkıntı olur mu? Bazıları bu saatten sonra sıkıntılı konuşmayın falan demişler. Korkuyorum.
Takma knk kafaya, geçen bizim bakan zaten tüm verilerimiz Amerika'nın elinde değil mi ?dedi.Roblox verileri Amerika'ya veriyormuş. Şu doğrulama AI'ı ben yüz doğrulaması yapmıştım, sıkıntı olur mu? Bazıları bu saatten sonra sıkıntılı konuşmayın falan demişler. Korkuyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.