A anomalynx Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 1.626 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #11 YFK dedi: Ancak oyunun sahibi sunucunun fiyatını değiştirirse kapanır. Genişletmek için tıkla... Benimki kapanmamıştı . Tabi sonra geliştirici bir daha bedava yaptı.
YFK dedi: Ancak oyunun sahibi sunucunun fiyatını değiştirirse kapanır. Genişletmek için tıkla... Benimki kapanmamıştı . Tabi sonra geliştirici bir daha bedava yaptı.
Akio Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Mart 2021 #12 anomalynx dedi: Benimki kapanmamıştı . Tabi sonra geliştirici bir daha bedava yaptı. Genişletmek için tıkla... oyun neydi
anomalynx dedi: Benimki kapanmamıştı . Tabi sonra geliştirici bir daha bedava yaptı. Genişletmek için tıkla... oyun neydi
P polar star Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 248 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 5 Mart 2021 #13 Enes3078 dedi: Altında alacağı parayı da söylemiş. İngilizce'ye çevrildiğinde aylık 10 robux alacak deniliyor. (adı robux değil mi ya? Genişletmek için tıkla... Aşağıda her ay 10 robux alacağını bende çevirebildim bu yazı configure menüsünde çıktığı için burada paylaştım. Akio dedi: Oyun neydi. Genişletmek için tıkla... Roblox. Enes3078 dedi: Aşağıda "Monthly" ifadesi var. Her ay 10 tane Robux çekecekmiş hesabınızdan. Aksi taktirde sunucunuz kapanır. Genişletmek için tıkla... Bende ucuza 10 robuxa görünce kaçırmayim dedim kar yapacağıma 384311 dedi: Robux alacak. Para değil. İstersen benim servere girebilirsin istediğin zaman. Açmana gerek kalmaz. Her ay 10 robux alacak iptal etmediğin sürece. Genişletmek için tıkla... Ben başlığı para diye açmadım sistem onu kendi değiştirmiş. Peki shot down a basıp serveri kaparsam bana 10 robuxumu iade eder mi? Son düzenleme: 5 Mart 2021
Enes3078 dedi: Altında alacağı parayı da söylemiş. İngilizce'ye çevrildiğinde aylık 10 robux alacak deniliyor. (adı robux değil mi ya? Genişletmek için tıkla... Aşağıda her ay 10 robux alacağını bende çevirebildim bu yazı configure menüsünde çıktığı için burada paylaştım. Akio dedi: Oyun neydi. Genişletmek için tıkla... Roblox. Enes3078 dedi: Aşağıda "Monthly" ifadesi var. Her ay 10 tane Robux çekecekmiş hesabınızdan. Aksi taktirde sunucunuz kapanır. Genişletmek için tıkla... Bende ucuza 10 robuxa görünce kaçırmayim dedim kar yapacağıma 384311 dedi: Robux alacak. Para değil. İstersen benim servere girebilirsin istediğin zaman. Açmana gerek kalmaz. Her ay 10 robux alacak iptal etmediğin sürece. Genişletmek için tıkla... Ben başlığı para diye açmadım sistem onu kendi değiştirmiş. Peki shot down a basıp serveri kaparsam bana 10 robuxumu iade eder mi?
Mehmet Akif T Hectopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 2.165 Çözümler 9 Yer Malatya/Yeşilyurt Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop Özellikleri:Ryzen 7 4700U 16GB Ram 256GB Depolama APU ekran kartı.(LAPTOP Lenovo E15) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Nisan 2021 #14 polar star dedi: Peki shot down a basıp serveri kaparsam bana 10 robuxumu iade eder mi? Genişletmek için tıkla... Etmez sen o robuxu harcadın
polar star dedi: Peki shot down a basıp serveri kaparsam bana 10 robuxumu iade eder mi? Genişletmek için tıkla... Etmez sen o robuxu harcadın