Roustland Femtopat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #11 Geçmişine Baktım Roblox dan indirmiş Bende Bilmiyorum Virus Totalle tarattım şu siteden indirmiş Roblox Peki Tam Olarak Zararsız Olduğunu Nasıl Anlarım
Geçmişine Baktım Roblox dan indirmiş Bende Bilmiyorum Virus Totalle tarattım şu siteden indirmiş Roblox Peki Tam Olarak Zararsız Olduğunu Nasıl Anlarım
elroNNd Kilopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.801 Çözümler 42 Daha fazla Sistem Özellikleri Inno3D RTX 3060 12GB, Ryzen 5 5600, Asus PRIME B550M-A Wi-Fi II Anakart, Crucial Ballistix 2x8 GB 3200 MHz DDR4 Cl16 RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2023 #12 Hocam ben de Roblox'un kendi sitesinden indirip VirusTotal'e attım fakat bende virüs uyarısı vermedi. Farklı bir yerden indirmediğine emin misiniz? Buyurun VirusTotal linki. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Hocam ben de Roblox'un kendi sitesinden indirip VirusTotal'e attım fakat bende virüs uyarısı vermedi. Farklı bir yerden indirmediğine emin misiniz? Buyurun VirusTotal linki. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
ÖzgünTR Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 767 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2023 #13 Roustland dedi: Geçmişine Baktım Roblox dan indirmiş Bende Bilmiyorum Virus Totalle tarattım şu siteden indirmiş Roblox Peki Tam Olarak Zararsız Olduğunu Nasıl Anlarım Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar dalga geçmeyin virüs falan yok.
Roustland dedi: Geçmişine Baktım Roblox dan indirmiş Bende Bilmiyorum Virus Totalle tarattım şu siteden indirmiş Roblox Peki Tam Olarak Zararsız Olduğunu Nasıl Anlarım Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar dalga geçmeyin virüs falan yok.