zMathes Decapat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #1 Roblox'a vc özelliği gelmiş açayım dedim ama 7 gün sonra tekrar deneyin uyarısı geldi. Çözümü nedir? Dosya Ekleri image.png 23,9 KB · Görüntüleme: 124
ByMalicious Hectopat Katılım 2 Ekim 2019 Mesajlar 785 Çözümler 4 19 Şubat 2023 #2 Roblox Voice Chat Açılmıyor Bayağıdır Roblox'a girmiyordum bugün girdim VC özelliği gelmiş açmayı denedim ancak hiçbir şekilde olmadı. Kimliğim yeni ama fotoğrafım yok kimlikte. Bence ondan dolayı kabul etmiyor. Kimligimin ustune fotografımı koysam ban yer miyim? www.technopat.net Artı 0 Eksi
Roblox Voice Chat Açılmıyor Bayağıdır Roblox'a girmiyordum bugün girdim VC özelliği gelmiş açmayı denedim ancak hiçbir şekilde olmadı. Kimliğim yeni ama fotoğrafım yok kimlikte. Bence ondan dolayı kabul etmiyor. Kimligimin ustune fotografımı koysam ban yer miyim? www.technopat.net
ÖzgünTR Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 767 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #3 zMathes dedi: Roblox'a vc özelliği gelmiş açayım dedim ama 7 gün sonra tekrar deneyin uyarısı geldi. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Kimlikte fotoğraf yoksa onaylamıyordu. Artı 0 Eksi
zMathes dedi: Roblox'a vc özelliği gelmiş açayım dedim ama 7 gün sonra tekrar deneyin uyarısı geldi. Çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Kimlikte fotoğraf yoksa onaylamıyordu.
KS KS zMathes Decapat Katılım 31 Ekim 2022 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #4 ÖzgünTR dedi: Kimlikte fotoğraf yoksa onaylamıyordu. Genişletmek için tıkla... Kimliğin üstüne fotoğraf koysak olur mu? Artı 0 Eksi
ÖzgünTR dedi: Kimlikte fotoğraf yoksa onaylamıyordu. Genişletmek için tıkla... Kimliğin üstüne fotoğraf koysak olur mu?
ÖzgünTR Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 767 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2023 #5 zMathes dedi: Kimliğin üstüne fotoğraf koysak olur mu? Genişletmek için tıkla... Onu tam bilmem ama fotoğraf olacak şekilde çekmek bence pek zor değil. Artı 0 Eksi
zMathes dedi: Kimliğin üstüne fotoğraf koysak olur mu? Genişletmek için tıkla... Onu tam bilmem ama fotoğraf olacak şekilde çekmek bence pek zor değil.