Roblox Voice Chat çalışmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Yusuo

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
WARP kullanırken sıkıntı yoktu, sonra birden WARP Roblox açmamaya başladı. Sonra ProtonVPN geçtim onda da çok yavaştı. GBDPI kullanmaya başladım, ondan mı kaynaklı acaba? Konumum Türkiye gözüktüğü için olmasın?
Yaş ve kimlik doğrulaması yapıp ayarlardan sesli sohbet özelliğini aktifleştirdim. VC zorunlu olan bir oyuna girdiğimde VC özelliğine sahip değilsin diyor ve atıyor. Ancak kontrol ettim sahibim. Ne bir mikrofon sembolü var ne bir tuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Beklesem de sonuç aynı.
GOodbyedpi ile girin, yapabiliyorsanız bir kimlik doğrulaması yapın ve mikrofonunuzun çalıştığından emin olun. Onun dışında neden olabilir fikrim yok

GOodbyedpi ile girin, yapabiliyorsanız bir kimlik doğrulaması yapın ve mikrofonunuzun çalıştığından emin olun. Onun dışında neden olabilir fikrim yok
Zaten GBDPI ile giriyorum, kimlik doğrulaması yaptım ayarlardan aktifleştirebiliyorum VC'i, mikrofonumun çalıştığından eminim. Türkiye'de olduğum için Roblox desteğe yazmakta tereddüt ediyorum banlarlar mı acaba...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…