Arkadaşlar WARP ile VPN açmama rağmen Roblox giriş sekmesinde kullanıcı adının etrafında parlamalar oluyor, bir süre sonra donuyor. Bilgisayarda ise WARP direkt çalışmıyor. Ne yapmalıyım?
Telefonda oyuna Update geldiğinden güncelleyememişsindir ve girmiyordur PC'de ise senden kaynakli bir sorundur ben PC'den girebiliyorum.
1.1.1.1 internetimizde olmuyor. Proton yükleyerek çözdümHocam bir de WARP'ın 1.1.1.1 modunu dener misiniz? En kötü ihtimal GoodbyeDPI indirin ama bilgisayarınızda Kaspersky varsa silmeniz lazım eğer yüklemeyi düşünürseniz yardımcı olurum ping çıkarmıyor Discord gibi diğer yasaklı uygulamalarada VPN'siz girmenizi sağlar.
1.1.1.1 internetimizde olmuyor. Proton yükleyerek çözdüm.
GoodbyeDPI bende çalışmıyor. Zaten çeşitli sorunlara sebebiyet verdiği için kullanamıyorum.Çözmenize sevindim hocam ama yine de PC'ye GoodbyeDPI kursanız iyi olur çünkü Proton mobilde çoğunlukla Hollanda versede bilgisayarda Japonya'ya atabiliyor bu da ms arttırıyor. Bu linkten ayrıntılarını öğrenebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.