Roblox VPN ile girmek ban yedirir mi?

baba kral ezer

Femtopat
Daha fazla  
VPN'i her kapatıp açtığımızda IP adresimiz değişiyor. Bu yüzden de Roblox sürekli IP adresi değişmesinden dolayı hesaba kalıcı ban atabilir gibi geliyor. Oynamayı da çok istiyorum. DNS değiştirmeyi denedim fakat çalışmadı. Cloudflare'ın 1.1.1.1'inden DNS değiştirip robloxa girmeyi denediğimde (mobil cihaz) eskisi gibi anında internetin yok demek yerine hiçbir şey demiyor ama bu sefer de yükleme ekranında kalıyor, uygulama açılmıyor. Discord'a girmek için goodbye DPI gibi bir şey var bilirsiniz belki. Onun mobil için olan bye DPI adında bir uygulama buldum onu kullanınca Discord açılıyor fakat Roblox yine açılmıyor. VPN gerçekten ban yediriyorsa farklı bir giriş yöntemi söyler misiniz?

Hayır, ban yemezsiniz.

Hayır, VPN ban almanıza yol açmaz. GoodbyeDPI bende roblox için sorunsuz çalışıyor belki internet sağlayıcısı ve modem ile alakalıdır.

Hayır ban yemezsiniz Roblox sadece sizi bu konumdan hesabınıza biri girdi diye mailden uyarır çalınsa bile zaten Support olduğu için yemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…