ersinmorno
Hectopat
Türkiyede erişim engeli geldi ya hocam.Roblox'u açmaya çalıştığımda sürekli bu hatayı alıyorum, kaç gündür böyle. Her yolu denedim ama olmadı sistemsel bir hata olabilir mi? Oyuna sadece VPN ile girebiliyorum.
Roblox'u açmaya çalıştığımda sürekli bu hatayı alıyorum, kaç gündür böyle. Her yolu denedim ama olmadı sistemsel bir hata olabilir mi? Oyuna sadece VPN ile girebiliyorum.
Roblox'u açmaya çalıştığımda sürekli bu hatayı alıyorum, kaç gündür böyle. Her yolu denedim ama olmadı sistemsel bir hata olabilir mi? Oyuna sadece VPN ile girebiliyorum.
Olsun devletin vardır bir bildiği.Kanki olaylardan haberin yok mu Roblox yasaklandı ya.
Hocam hangi VPN ile giriyorsunuz konudan bağımsız ama. Ben Opera'nınki ile giremiyorum söylerseniz sevinirim.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.