S salih42500 Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #1 Kardeşim ile VIP sunucuda oynayacaktım ve bu oluyor 15 dakikadır bekliyorum. Başka VIP sunucularda da aynı problem var.
Kardeşim ile VIP sunucuda oynayacaktım ve bu oluyor 15 dakikadır bekliyorum. Başka VIP sunucularda da aynı problem var.
J Jettaq Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 292 17 Kasım 2023 #2 salih42500 dedi: Kardeşim ile VIP sunucuda oynayacaktım ve bu oluyor 15 dakikadır bekliyorum. Başka VIP sunucularda da aynı problem var. Genişletmek için tıkla... aynı sorun bendede var. Artı 0 Eksi
salih42500 dedi: Kardeşim ile VIP sunucuda oynayacaktım ve bu oluyor 15 dakikadır bekliyorum. Başka VIP sunucularda da aynı problem var. Genişletmek için tıkla... aynı sorun bendede var.
FortmanForever Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 807 Makaleler 1 Çözümler 5 17 Kasım 2023 #3 salih42500 dedi: Kardeşim ile VIP sunucuda oynayacaktım ve bu oluyor 15 dakikadır bekliyorum. Başka VIP sunucularda da aynı problem var. Genişletmek için tıkla... Hocam başka kişilerinde yaşadığı bir sorun olduğu için muhtemelen Roblox sunucuları ile ilgilidir. Kısa sürede düzeltirler tahminim. Artı 0 Eksi
salih42500 dedi: Kardeşim ile VIP sunucuda oynayacaktım ve bu oluyor 15 dakikadır bekliyorum. Başka VIP sunucularda da aynı problem var. Genişletmek için tıkla... Hocam başka kişilerinde yaşadığı bir sorun olduğu için muhtemelen Roblox sunucuları ile ilgilidir. Kısa sürede düzeltirler tahminim.
UAU Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 899 Çözümler 1 17 Kasım 2023 #4 Sorun cidden herkeste varmış. Artı 0 Eksi
KS KS S salih42500 Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 253 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #5 Evet kardeşim ve kardeşimin arkadaşında var birkaç arkadaşıma sordum onlarda var dedi. FortmanForever dedi: Hocam başka kişilerinde yaşadığı bir sorun olduğu için muhtemelen Roblox sunucuları ile ilgilidir. Kısa sürede düzeltirler tahminim. Genişletmek için tıkla... UAU dedi: Sorun cidden herkeste varmış. Genişletmek için tıkla... Evet kardeşim ve kardeşimin arkadaşında var birkaç arkadaşıma sordum onlarda var dedi. Artı 0 Eksi
Evet kardeşim ve kardeşimin arkadaşında var birkaç arkadaşıma sordum onlarda var dedi. FortmanForever dedi: Hocam başka kişilerinde yaşadığı bir sorun olduğu için muhtemelen Roblox sunucuları ile ilgilidir. Kısa sürede düzeltirler tahminim. Genişletmek için tıkla... UAU dedi: Sorun cidden herkeste varmış. Genişletmek için tıkla... Evet kardeşim ve kardeşimin arkadaşında var birkaç arkadaşıma sordum onlarda var dedi.