E Emran_35 Hectopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #1 3 arkadaş Roblox'ta bir oyun açtık fakat oyunda böyle bir hata var. Oyuna girmeye çalışan tüm herkeste bu hata oluyor. Sebebini bilen var mı?
3 arkadaş Roblox'ta bir oyun açtık fakat oyunda böyle bir hata var. Oyuna girmeye çalışan tüm herkeste bu hata oluyor. Sebebini bilen var mı?
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.551 Çözümler 9 18 Mart 2025 #2 Uygun yani boş olan server yok. Biraz daha bekleyin veya başka bir zaman yine deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS E Emran_35 Hectopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #3 wherwismymnd dedi: Uygun yani boş olan server yok. Biraz daha bekleyin veya başka bir zaman yine deneyin. Genişletmek için tıkla... Evet, onu görebiliyorum, fakat bu hata oyuna bağlanmaya çalışan tüm oyuncularda oluyor ve çok uzun süreler bu ekranda kalıyor bazen girmiyor bile. Artı 0 Eksi
wherwismymnd dedi: Uygun yani boş olan server yok. Biraz daha bekleyin veya başka bir zaman yine deneyin. Genişletmek için tıkla... Evet, onu görebiliyorum, fakat bu hata oyuna bağlanmaya çalışan tüm oyuncularda oluyor ve çok uzun süreler bu ekranda kalıyor bazen girmiyor bile.
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.551 Çözümler 9 18 Mart 2025 #4 Emran_35 dedi: Evet, onu görebiliyorum, fakat bu hata oyuna bağlanmaya çalışan tüm oyuncularda oluyor ve çok uzun süreler bu ekranda kalıyor bazen girmiyor bile. Genişletmek için tıkla... Oyunun serverleri çökmüş veya bakım için kapatılmış olabilir. Artı 0 Eksi
Emran_35 dedi: Evet, onu görebiliyorum, fakat bu hata oyuna bağlanmaya çalışan tüm oyuncularda oluyor ve çok uzun süreler bu ekranda kalıyor bazen girmiyor bile. Genişletmek için tıkla... Oyunun serverleri çökmüş veya bakım için kapatılmış olabilir.
KS KS E Emran_35 Hectopat Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2025 #5 wherwismymnd dedi: Uygun yani boş olan server yok. Biraz daha bekleyin veya başka bir zaman yine deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 15 oyunu 3 arkadaş tek tek denedik, diğer oyunlarda hiç bir problem yok, sadece bizim oyunumuzda bu problem var. Artı 0 Eksi
wherwismymnd dedi: Uygun yani boş olan server yok. Biraz daha bekleyin veya başka bir zaman yine deneyin. Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 15 oyunu 3 arkadaş tek tek denedik, diğer oyunlarda hiç bir problem yok, sadece bizim oyunumuzda bu problem var.