4 442376 Hectopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 400 Çözümler 3 20 Mart 2022 #11 The Ruh hastasi dedi: Neden bu kadar telaşlandınız ki? Yerseniz de Max 1 gün yersiniz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende onu anlatmaya çalıştım.
The Ruh hastasi dedi: Neden bu kadar telaşlandınız ki? Yerseniz de Max 1 gün yersiniz. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende onu anlatmaya çalıştım.
Shote17 Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 1.096 Çözümler 13 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri R5 3600 RX6600 16 GB Ram Samsung 970 Evo Plus&870 Evo Msi A520M-A Pro Gigabyte G24F-2 Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #12 Hile açıp saatlerce oynamama rağmen ban yememiştim. Bir yazıdan ban yemezsiniz.
Devolve Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 17 20 Mart 2022 #13 Hesabıma çok emek vermiştim özellikle son günlerde oyundan kalkan eşyalar vb var hesapta ondan dolayı korkuyorum. Sonucu yazacağım.
Hesabıma çok emek vermiştim özellikle son günlerde oyundan kalkan eşyalar vb var hesapta ondan dolayı korkuyorum. Sonucu yazacağım.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.133 Makaleler 3 Çözümler 61 20 Mart 2022 #14 Devolve dedi: Hesabıma çok emek vermiştim özellikle son günlerde oyundan kalkan eşyalar vb var hesapta ondan dolayı korkuyorum. Sonucu yazacağım. Genişletmek için tıkla... Herkes bir şey olmaz diyor nereden düşündünüz ban yeme olayını? Technopat linki atıp ban yiyemezsiniz.
Devolve dedi: Hesabıma çok emek vermiştim özellikle son günlerde oyundan kalkan eşyalar vb var hesapta ondan dolayı korkuyorum. Sonucu yazacağım. Genişletmek için tıkla... Herkes bir şey olmaz diyor nereden düşündünüz ban yeme olayını? Technopat linki atıp ban yiyemezsiniz.
Devolve Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.663 Çözümler 17 20 Mart 2022 #15 SiyahPassat dedi: Herkes bir şey olmaz diyor nereden düşündünüz ban yeme olayını? Technopat linki atıp ban yiyemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış yazmışım korkuyordum yazacaktım herkes bir şey olmaz deyince rahatladım.
SiyahPassat dedi: Herkes bir şey olmaz diyor nereden düşündünüz ban yeme olayını? Technopat linki atıp ban yiyemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış yazmışım korkuyordum yazacaktım herkes bir şey olmaz deyince rahatladım.