Roblox "you are kicked from this Experience" hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

truckerMP

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selam, bugün Roblox oynarken herhangi bir sıkıntı yoktu, ta ki başka bir oyuna girene kadar, oyuna girdiğimde başlıkta belirttiğim (you are kicked from this Game due to unexpected Client behavior) hatası almaktayım. Girdiğim oyunun Discord adresinde kimler ban yediği hakkında bilgi veren bir bot var fakat orada herhangi benim hesabıma ait bir bilgi bulamadım yani oradan bakınca banlanmamışım gözüküyor ve şimdi denedim ki bütün oyunlarda bu hatayı alıyorum. Sonra ise hesap değiştirip yine denedim yine olmadı bütün hesaplarımda aynı, başka cihazdan girdim halen aynı, oyunu silip yükledim, bilgisayarı yeniden başlattım halen aynı. Bu nasıl düzeltilir? Fikirlerinizi aşağıya yazarsanız sevinirim teşekkürler.

Sistem:
  • Windows 7 Ultimate.
  • 4 GB RAM.
  • NVIDIA GeForce GT420M.
  • Intel i3 m 380 2.53 GHz.
  • ( İnternet hızımda bir sıkıntı olduğunu düşünüyorsanız 50Mbps )

Hocam hile vs. açtıysanız hata veriyor ben silip yükleyince düzelmişti.

Arkadaşlar selam, bugün Roblox oynarken herhangi bir sıkıntı yoktu, ta ki başka bir oyuna girene kadar, oyuna girdiğimde başlıkta belirttiğim (you are kicked from this Game due to unexpected Client behavior) hatası almaktayım. Girdiğim oyunun Discord adresinde kimler ban yediği hakkında bilgi veren bir bot var fakat orada herhangi benim hesabıma ait bir bilgi bulamadım yani oradan bakınca banlanmamışım gözüküyor ve şimdi denedim ki bütün oyunlarda bu hatayı alıyorum. Sonra ise hesap değiştirip yine denedim yine olmadı bütün hesaplarımda aynı, başka cihazdan girdim halen aynı, oyunu silip yükledim, bilgisayarı yeniden başlattım halen aynı. Bu nasıl düzeltilir? Fikirlerinizi aşağıya yazarsanız sevinirim teşekkürler.

Sistem:
  • Windows 7 Ultimate.
  • 4 GB RAM.
  • NVIDIA GeForce GT420M.
  • Intel i3 m 380 2.53 GHz.
  • ( İnternet hızımda bir sıkıntı olduğunu düşünüyorsanız 50Mbps )

Selam Roblox'da bu hata HWID banlama da olabilir büyük ihtimalle hileden kaynaklanır genelde 1-2 saat sonra almayı kesersiniz Error'u

Sorun garip şekilde kendi kendine düzeldi, internet ile alakalı bir şeymiş, fikirlerini paylaşan herkese teşekkür ederim, iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı