TrayinG_E Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 434 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #1 Hata bu arkadaşlar 1 saattir deniyorum düzeltemedim yardımcı olur musunuz?
U UxoriousRobin Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 375 Çözümler 5 3 Eylül 2021 #2 Hiç Roblox oynamadım ama çıkan uyarıya göre banlanmışsınız, oyuna girememeniz doğal. Artı 0 Eksi
xienion Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 884 Çözümler 5 3 Eylül 2021 #3 TrayinG_E dedi: Hata bu arkadaşlar 1 saattir deniyorum düzeltemedim yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 1157154 Genişletmek için tıkla... Ya girdiğin sunucudan atıyorlar ya da ban yemişsin. Artı 0 Eksi
TrayinG_E dedi: Hata bu arkadaşlar 1 saattir deniyorum düzeltemedim yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 1157154 Genişletmek için tıkla... Ya girdiğin sunucudan atıyorlar ya da ban yemişsin.
KS KS TrayinG_E Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 434 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #4 UxoriousRobin dedi: Hiç Roblox oynamadım ama çıkan uyarıya göre banlanmışsınız, oyuna girememeniz doğal. Genişletmek için tıkla... Ban değil tüm oyunlar için oluyor Artı 0 Eksi
UxoriousRobin dedi: Hiç Roblox oynamadım ama çıkan uyarıya göre banlanmışsınız, oyuna girememeniz doğal. Genişletmek için tıkla... Ban değil tüm oyunlar için oluyor
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.538 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #5 Oyunda hile vs. kullanmayı denediniz mi? Onla alakalı gibi duruyor. Artı 0 Eksi
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #6 Birileri JJSploit ile hile yapmak istemiş sanırım. Artı -1 Eksi
Ekmek Reis Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.802 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #7 TrayinG_E dedi: Hata bu arkadaşlar 1 saattir deniyorum düzeltemedim yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 1157154 Genişletmek için tıkla... Roblox'u tekrar kurun bilgisayarı aç kapa yapın. Artı 0 Eksi
TrayinG_E dedi: Hata bu arkadaşlar 1 saattir deniyorum düzeltemedim yardımcı olur musunuz? Eki Görüntüle 1157154 Genişletmek için tıkla... Roblox'u tekrar kurun bilgisayarı aç kapa yapın.
KS KS TrayinG_E Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 434 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #8 Nonexistent dedi: Birileri jjsploit ile hile yapmak istemiş sanırım. Genişletmek için tıkla... Önceden açıyordum ama bu sefer açmamıştım. Artı 0 Eksi
Nonexistent dedi: Birileri jjsploit ile hile yapmak istemiş sanırım. Genişletmek için tıkla... Önceden açıyordum ama bu sefer açmamıştım.
Ekmek Reis Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.802 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #9 Nonexistent dedi: Birileri JJSploit ile hile yapmak istemiş sanırım. Genişletmek için tıkla... Hile yapmaya kalktıysa hakkım haram olsun. Artı 1 Eksi
Nonexistent dedi: Birileri JJSploit ile hile yapmak istemiş sanırım. Genişletmek için tıkla... Hile yapmaya kalktıysa hakkım haram olsun.
Nonexistent Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.382 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #10 TrayinG_E dedi: Önceden açıyordum ama bu sefer açmamıştım. Genişletmek için tıkla... Oyundan banlanmışsınız. Uyarı ekranı gelmezse kalıcı bir bandır. Ekmek Reis dedi: Hile yapmaya kalktıysa hakkım haram olsun. Genişletmek için tıkla... İtiraf etti. Artı 0 Eksi
TrayinG_E dedi: Önceden açıyordum ama bu sefer açmamıştım. Genişletmek için tıkla... Oyundan banlanmışsınız. Uyarı ekranı gelmezse kalıcı bir bandır. Ekmek Reis dedi: Hile yapmaya kalktıysa hakkım haram olsun. Genişletmek için tıkla... İtiraf etti.