Roblox YouTube kanalı açmak mantıklı mı?

yusuftttt

Decapat
Daha fazla  
YouTube üzerinden uzun zamandır keyfi olarak içerik üretiyorum fakat artık işler ciddiye binsin istiyorum ve böyle bir şey denemeyi düşündüm. Sizce böyle bir kanalda 1000 izlenme başına kaç lira gelir vardır? Veya açmak mantıklı mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi oyun daha çok izleniyorsa onunla içerik üretin. Roblox artık eskisi kadar sarmıyor ve izlenmiyor.

Sence hangi oyun olabilir?

Bu kanala göz atın. Aynı bu adam gibi farklı farklı oyunlarla videolar çekin. İyi izleniyor.

Daha uygun bir kanal yok muydu .

@GeForce GTX 1060, attığınız YouTube kanalının 2 milyondan fazla abonesi var. Bu adam ne çekerse çeksin izlenir. Farklı oyun videoları çekmek, başlangıç için kötü olur. Tek oyuna yönelmesi daha mantıklı, Roblox'un Türkiye'de erişim engeli olmasaydı iyi olabilirdi, izlenebilirdi de şimdiki haliyle izlenip izlenemeyeceğini bilemiyorum. YouTube'dan izlenmeden para kazanılmaz, YouTube videonuzdaki reklamların kaç kişiye gösterildiği ve ne kadar tıklandığı önemli. Net rakam vermek de zor. Her reklam verenin verdiği para farklı oluyor. TV mantığında düşünebilirsiniz.

Teşekkür ederim, başka düşüncesi olan varsa bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…