Roblox yüzünden hacklenmiş olabilir miyim?

Arkadaşımda hacklendi, yani ikimizde aynı anda gittik, arkadaşım exploiti yaptıktan sonra çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için kullandı bende oynarken kullandım.
İçine virüs sokup sokmadığı belli olmaz. Çaktırmadan bilgisayarınızı da izliyor olabilir. Kaspersky ile tarama yapın.

İçine virüs sokup sokmadığı belli olmaz. Çaktırmadan bilgisayarınızı da izliyor olabilir. Kaspersky ile tarama yapın.

Daha bugün hacklenmeden birkaç saat önce Malwarebytes'den tarama yaptırdım ve hiçbir şey çıkmadı, şu an için bilgisayarda bir şey yok yarın tekrar yapacağım ayrıca arkadaşımın yapmadığından kesinlikle eminim bu olay olduktan sonra tekrar yüz yüze buluştuk zaten.

tam tarama yaptın mı?

Ne için oynuyorsun ki? bence kötü. aa evet o oyunda pet satıyorsun sanırım
Sadece eğlence için oynuyorum , bir kazanç amacım yok ve robloxtan şu ana kadar hiç bir kazanç elde etmedim. Robloxun oyun içi para birimi olan robux bile...

O zaman ikinizin de kullandığı scriptlerde sorun var canım dikkat et, her scripti kullanma dediğim gibi. Bilgisayarına ciddi zararlar verip bilgisayardan mining yapabilir, çöp edebilirler.

Sadece eğlence için oynuyorum , bir kazanç amacım yok ve robloxtan şu ana kadar hiç bir kazanç elde etmedim. Robloxun oyun içi para birimi olan robux bile...
Boşver zaten robux bir tek görünüşe işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…