Arkadaşlar ben Roblox'ta yan hesabımda geliştim ve ana hesabımla ürünleri takas etmek istiyorum. PC'den nasıl iki hesaba da girebilirim? Emülatör kaldırmıyor bilgisayar. Ancak şu yöntemi denedim: Launcher'i yönetici olarak çalıştırıp ana hesabıma giriş yaptım sonra siteden yan hesabıma giriş yapıp katıl dedim uygulamayı açmak istediğimi sordu, aç dedim ama açılı olan pencerede(yan hesabımdaki) açıldı. Uygulamadan ana hesabımı çıkarıp yan hesabımla giriş yapmış.
Multiple Games download - Usually, you are limited to having only one game open. With this, you can open as many games as you want. 100 games if you felt li
wearedevs.net
Bu uygulamayı indirip ilk bu uygulamayı açıp sonra Roblox'u açın. Farklı hesaplardan girince diğeri kapanmayacak
Multiple Games download - Usually, you are limited to having only one game open. With this, you can open as many games as you want. 100 games if you felt li
wearedevs.net
Bu uygulamayı indirip ilk bu uygulamayı açıp sonra Roblox'u açın. Farklı hesaplardan girince diğeri kapanmayacak
bu işin başka oluru yok benim dediğimi kullanabilirsin veya sadece microsoft store + siteden girebilirsin yani 2 hesap benim dediğim uygulama ile baya hesaba erişim sağlayabiliyorsun aynı anda.