Kerim6789 Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 423 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #1 Merhaba. Downdedectordan Roblox'un sorunlu olduğunu gördüm. Sonra sitesine girmeye çalıştığımda açılmadı. BTK'den siteyi sorguladım. Bu çıktı. Instagram'dan sonra Roblox'u da mı erişim engeli getirildi? Hangi sebeple? Son düzenleme: 7 Ağustos 2024
Merhaba. Downdedectordan Roblox'un sorunlu olduğunu gördüm. Sonra sitesine girmeye çalıştığımda açılmadı. BTK'den siteyi sorguladım. Bu çıktı. Instagram'dan sonra Roblox'u da mı erişim engeli getirildi? Hangi sebeple?
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.497 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #2 Hocam bende açılıyor oyun.
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.302 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #3 Bende bir sorun yok.
Synth3x Kilopat Katılım 6 Aralık 2019 Mesajlar 794 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #4 Bende de açılıyor hocam.
Kerim6789 Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 423 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #5 O zaman bu karar ne alaka anlamadım arkadaş ya. Kafalarına göre karar çıkarttırıyolar. Ekleme: Sitesi açılmıyor. Sizde sitesine bakabilir misiniz?
O zaman bu karar ne alaka anlamadım arkadaş ya. Kafalarına göre karar çıkarttırıyolar. Ekleme: Sitesi açılmıyor. Sizde sitesine bakabilir misiniz?
1881mirac Decapat Katılım 13 Ağustos 2023 Mesajlar 413 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #6 Kerim6789 dedi: Ekleme: Sitesi açılmıyor. Sizde sitesine bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İnternet sitesine ben de giriş yapamıyorum. Oynadığım bir oyun değil ancak böylesine basit bir oyunu da engelleyeceklerse artık...
Kerim6789 dedi: Ekleme: Sitesi açılmıyor. Sizde sitesine bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İnternet sitesine ben de giriş yapamıyorum. Oynadığım bir oyun değil ancak böylesine basit bir oyunu da engelleyeceklerse artık...
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #7 Kerim6789 dedi: O zaman bu karar ne alaka anlamadım arkadaş ya. Kafalarına göre karar çıkarttırıyolar. Ekleme: Sitesi açılmıyor. Sizde sitesine bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sitede açılıyor.
Kerim6789 dedi: O zaman bu karar ne alaka anlamadım arkadaş ya. Kafalarına göre karar çıkarttırıyolar. Ekleme: Sitesi açılmıyor. Sizde sitesine bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sitede açılıyor.
bdxmrz Kilopat Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.302 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #8 Kerim6789 dedi: O zaman bu karar ne alaka anlamadım arkadaş ya. Kafalarına göre karar çıkarttırıyolar. Ekleme: Sitesi açılmıyor. Sizde sitesine bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sitedede bir sorun yok bende sizde bir sorun olabilir.
Kerim6789 dedi: O zaman bu karar ne alaka anlamadım arkadaş ya. Kafalarına göre karar çıkarttırıyolar. Ekleme: Sitesi açılmıyor. Sizde sitesine bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sitedede bir sorun yok bende sizde bir sorun olabilir.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.987 Makaleler 1 Çözümler 28 7 Ağustos 2024 #9 Sizde sorun yok diye engellenmiş olmuyor arkadaşlar. Belli ki DNS açık sizde. BTK'nın sitesinde engellendigi yazıyorsa adamda mi olacak sorun?
Sizde sorun yok diye engellenmiş olmuyor arkadaşlar. Belli ki DNS açık sizde. BTK'nın sitesinde engellendigi yazıyorsa adamda mi olacak sorun?