N0kta Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Ağustos 2024 #141 Şimdide siteye giriliyor oyunlarda "Unable to verify that you have access to this experience. Please try again later." yazıyor .d
Şimdide siteye giriliyor oyunlarda "Unable to verify that you have access to this experience. Please try again later." yazıyor .d
Wisdow Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 618 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #142 undertaker2 dedi: Birkaç saat önce arkadaşımdan bir bakabilir misin dedim. Kendisi Rusya'da yaşıyor ve onda gayet iyi çalıştığını söyledi. Genişletmek için tıkla... Evet, Türkiye'de yasaklandı çünkü.
undertaker2 dedi: Birkaç saat önce arkadaşımdan bir bakabilir misin dedim. Kendisi Rusya'da yaşıyor ve onda gayet iyi çalıştığını söyledi. Genişletmek için tıkla... Evet, Türkiye'de yasaklandı çünkü.
A Arda5729 Centipat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #143 Cloudfare WARP sitesinde one.one.one.one olarak gözüküyor. Doğru site mi? Ona göre indireceğim
efext Femtopat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #144 7 Ağustosta bilgi satışı ile alakalı bir olay vardı. Roblox tüm kullanıcılara mail atmıştı oyun içinden. Bu olay yüzünden olduğunu düşünüyorum ben beyler.
7 Ağustosta bilgi satışı ile alakalı bir olay vardı. Roblox tüm kullanıcılara mail atmıştı oyun içinden. Bu olay yüzünden olduğunu düşünüyorum ben beyler.
Shreyaz Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500 (12 CPU, 3.6GHz) 16 GB RAM DirectX 12 NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti 8 GB eski: A520M S2H yeni: PRIME A520M-K Windows 10 Pro 22H2 Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #145 ozgr78 dedi: Ayıptır nasıl bir iş Roblox'un kapatılması saçma, sizce. Genişletmek için tıkla... Aslında ayıp değil. Alıntım okuyabilir misin? Alıntım.
ozgr78 dedi: Ayıptır nasıl bir iş Roblox'un kapatılması saçma, sizce. Genişletmek için tıkla... Aslında ayıp değil. Alıntım okuyabilir misin? Alıntım.
ellma Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1.481 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #146 undertaker2 dedi: Birkaç saat önce arkadaşımdan bir bakabilir misin dedim (kendisi Rusya'da yaşıyor ve onda gayet iyi çalıştığını söyledi. Genişletmek için tıkla... Ya hocam... Sadece Türkiye için geçerli bu yasak, sence Rusya'da böyle absürt bir olay olur mu?
undertaker2 dedi: Birkaç saat önce arkadaşımdan bir bakabilir misin dedim (kendisi Rusya'da yaşıyor ve onda gayet iyi çalıştığını söyledi. Genişletmek için tıkla... Ya hocam... Sadece Türkiye için geçerli bu yasak, sence Rusya'da böyle absürt bir olay olur mu?
Bayezid66 Centipat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 384 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #147 Şaka olduğunu düşünüyorum. Umarım şakadır. Geçenlerde roblox 7 Ağustosta bilgileri satacak diye bir şey gördüm. Umarım onla alakalıdır
Şaka olduğunu düşünüyorum. Umarım şakadır. Geçenlerde roblox 7 Ağustosta bilgileri satacak diye bir şey gördüm. Umarım onla alakalıdır
P PreVR Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 420 Çözümler 1 7 Ağustos 2024 #148 undertaker2 dedi: (KENDİSİ Rusya'da YAŞIYOR VE ONDA GAYET İYİ ÇALIŞTIĞINI SÖYLEDİ Genişletmek için tıkla... Kendisi Rusya'da yaşıyor
undertaker2 dedi: (KENDİSİ Rusya'da YAŞIYOR VE ONDA GAYET İYİ ÇALIŞTIĞINI SÖYLEDİ Genişletmek için tıkla... Kendisi Rusya'da yaşıyor
Deus5150 Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 538 Çözümler 1 7 Ağustos 2024 #149 Oyuncular radikal islami terör örgütü lideri öldü diye oyundaki bayrakları yarıya indirmemişler ondan.
Oyuncular radikal islami terör örgütü lideri öldü diye oyundaki bayrakları yarıya indirmemişler ondan.
Berk Chelik Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 2.228 Çözümler 7 7 Ağustos 2024 #150 Yarın öbür gün Discord, Telegram, Reddit hepsi yasaklanır sonumuz hayır olsun.