Rapinoğlukasva Decipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 1.215 Makaleler 1 7 Ağustos 2024 #211 QuantumLane dedi: Bu gidişle Discord'da yasaklanacak benden söylemesi Roblox'un yasaklandigi yerde Discord'a naparlar. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.
QuantumLane dedi: Bu gidişle Discord'da yasaklanacak benden söylemesi Roblox'un yasaklandigi yerde Discord'a naparlar. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum.
8 802850 Picopat Katılım 27 Haziran 2024 Mesajlar 347 7 Ağustos 2024 #212 Ne yapmaya çalıştıklarını düşünüyorum.
Mr.Everest Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 148 Daha fazla Sistem Özellikleri Rx6600 i3 12100f 16gb ram Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #213 serpentine dedi: Bende de bu DNS var ama yasaklı siteler açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Ben senelerdir 1.1.1.1 kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2024
serpentine dedi: Bende de bu DNS var ama yasaklı siteler açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Ben senelerdir 1.1.1.1 kullanıyorum.
QuantumLane Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 628 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #214 Rapinoğlukasva dedi: Sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Neden Discord'da Roblox'da sayilan tum nedenler bulunuyor hatta daha fazlasi.
Rapinoğlukasva dedi: Sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Neden Discord'da Roblox'da sayilan tum nedenler bulunuyor hatta daha fazlasi.
Rapinoğlukasva Decipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 1.215 Makaleler 1 7 Ağustos 2024 #215 QuantumLane dedi: Neden Discord'da Roblox'da sayilan tum nedenler bulunuyor hatta daha fazlasi. Genişletmek için tıkla... Bu açıdan kesinlikle haklısın ve panel üyelerinin bulunduğu Telegram bağlantıları paylaşıyorlar.
QuantumLane dedi: Neden Discord'da Roblox'da sayilan tum nedenler bulunuyor hatta daha fazlasi. Genişletmek için tıkla... Bu açıdan kesinlikle haklısın ve panel üyelerinin bulunduğu Telegram bağlantıları paylaşıyorlar.
Kare Tilki Hectopat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 1.170 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #216 Siz ciddi misiniz? Bende niye açılmıyor diyorum status sayfası bile açılmayınca ciddi bir şey olduğunu anladım da bu kadarıda değil yani. Benim oyunum var Roblox'da kalp krizi geçireceğim.
Siz ciddi misiniz? Bende niye açılmıyor diyorum status sayfası bile açılmayınca ciddi bir şey olduğunu anladım da bu kadarıda değil yani. Benim oyunum var Roblox'da kalp krizi geçireceğim.
centilmenkedi Centipat Katılım 24 Ocak 2024 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #217 özgürrrrv dedi: Roblox'ta developerlık yapıyorum ve hesabımda gercekten fazla Robux var nasıl yapacagız? Genişletmek için tıkla... Tek çare beklemek. Yakında hayatada erişim engeli gelir yalan yok
özgürrrrv dedi: Roblox'ta developerlık yapıyorum ve hesabımda gercekten fazla Robux var nasıl yapacagız? Genişletmek için tıkla... Tek çare beklemek. Yakında hayatada erişim engeli gelir yalan yok
thelavuk Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 2.319 Çözümler 11 7 Ağustos 2024 #218 QuantumLane dedi: Neden Discord'da Roblox'da sayilan tum nedenler bulunuyor hatta daha fazlasi. Genişletmek için tıkla... Discord özel konuşma mekanı çünkü Instagram'daki gibi bir şeyler paylaşıp bakmak değil odağı ya da Roblox gibi herkesin her şeye erişebildiği. Ama özel iletişime bakacaksak Discord daha tehlikelidir evet.
QuantumLane dedi: Neden Discord'da Roblox'da sayilan tum nedenler bulunuyor hatta daha fazlasi. Genişletmek için tıkla... Discord özel konuşma mekanı çünkü Instagram'daki gibi bir şeyler paylaşıp bakmak değil odağı ya da Roblox gibi herkesin her şeye erişebildiği. Ama özel iletişime bakacaksak Discord daha tehlikelidir evet.
denzeexd Yoctopat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #219 Cloudware WARP kullanarak instagrama + robloxa giriş yapabiliyorum.
The Deep Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 822 Çözümler 6 7 Ağustos 2024 #220 Bardağı taşıran son damla.