Siz üzülmeyebilirsiniz ama insanlar bu oyuna para verdi hatta belki de oyun yaptılar ya da yapıyorlardı bir gün sizin de kullandığınız uygulamalara yasak gelirse görürüm sizi biraz empati duygunuz yok mu ya.
Bende model yapıyordum Studio'da bir de kıyafet yapıp satıyordum kar ediyordum her gün. Yabancı takımların formasını yapıp satıyordum Robux anca hesaba gelir ama erişim engeli olduğundan onu harcayamam.
Yarin bir gün sevdiği bir uygulama/oyun yasaklandığı zaman forumlarda konu açacak adamların ilgisi olmadığı şeye "iyi ki yasaklanmış" demesi oldukça trajikomik.
Skype falan yasaklanır herhalde, ertesi gün Microsoft VPN kullanmaya izin veriyor diye Windows'u yasaklarlar. Ertesi gün sitelerimiz hackleniyor diye CMD olan bütün işletim sistemlerini yasaklarlar. Ertesi gün de bilgisayarlar çocuklarımızın aklını bozuyor deyip bütün teknolojik aletleri toplattırırlar.
Bende model yapıyordum Studio'da bir de kıyafet yapıp satıyordum kar ediyordum her gün. Yabancı takımların formasını yapıp satıyordum Robux anca hesaba gelir ama erişim engeli olduğundan onu harcayamam.
Geçmiş olsun en kısa sürede yasak kalkar umarım. Türkiye de gücü olan kişiler sanki her şeyi rastgele yasaklıyor. Sesimiz çıkarsa böyle rahat rahat her şeyi yapamazlar.