slim14 Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 672 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 7 Ağustos 2024 #481 Ben patates bilgisayarımla hangi futbol oyununu oynayacağım artık. horrorcity dedi: Maşallah her şeye yasak geliyor. Genişletmek için tıkla... Yakında nesef almaya yasak verecekler.
Ben patates bilgisayarımla hangi futbol oyununu oynayacağım artık. horrorcity dedi: Maşallah her şeye yasak geliyor. Genişletmek için tıkla... Yakında nesef almaya yasak verecekler.
Ranchen Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 1.371 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RX 5600 XT Mech OC | Ryzen 5 2600 | 16 GB 3200 MHZ | B450M-A Pro Max | Toshiba TR200 480 GB | XIGMATEK Beast | X-Power 650W 80+ | AOC 24G42E Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #482 gorko dedi: Roblox'a erişim engeli getirildi. Eki Görüntüle 2276963 Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu - Site Bilgileri Sorgu Sayfası İnternet Sitelerinin alan adı(domain name) ve IP adresi whois (iletişim) bilgilerini sorgulama sayfası internet.btk.gov.tr Buradan kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yakında internete de erişim engeli getirirler.
gorko dedi: Roblox'a erişim engeli getirildi. Eki Görüntüle 2276963 Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu - Site Bilgileri Sorgu Sayfası İnternet Sitelerinin alan adı(domain name) ve IP adresi whois (iletişim) bilgilerini sorgulama sayfası internet.btk.gov.tr Buradan kontrol edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yakında internete de erişim engeli getirirler.
Tenseii Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.031 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #483 Valorant'ta bir şey yok kolpa hepsi.
H horrorcity Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 567 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #484 Bu işi kökten çözmeye davet ediyorum bence hiç uğraşmayalım direk ülkeyi yasaklayalım.
KiloZuluSierra Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 2.470 Makaleler 1 Çözümler 12 7 Ağustos 2024 #485 Spotify açılmıyor ama sanırım yoğunluktan. Resmi sitede yasak yok gözüküyor.
slim14 Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 672 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 7 Ağustos 2024 #486 Tenseii dedi: Valorant'ta bir şey yok kolpa hepsi. Genişletmek için tıkla... Valornat'Ta birşey yok hem sitesine hem oyuna baktırdım arkadaşıma.
Tenseii dedi: Valorant'ta bir şey yok kolpa hepsi. Genişletmek için tıkla... Valornat'Ta birşey yok hem sitesine hem oyuna baktırdım arkadaşıma.
SterN0 Centipat Katılım 6 Temmuz 2024 Mesajlar 269 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #487 KiloZuluSierra dedi: Spotify açılmıyor ama sanırım yoğunluktan. Resmi sitede yasak yok gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Evet bende sunucularıyla alakalı olduğunu düşünüyorum bugün gün içinde de Spotify içinde kesilmeler, bağlantı sorunları vs. yaşadım.
KiloZuluSierra dedi: Spotify açılmıyor ama sanırım yoğunluktan. Resmi sitede yasak yok gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Evet bende sunucularıyla alakalı olduğunu düşünüyorum bugün gün içinde de Spotify içinde kesilmeler, bağlantı sorunları vs. yaşadım.
H horrorcity Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 567 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #488 horrorcity dedi: Bu işi kökten çözmeye davet ediyorum bence hiç uğraşmayalım direk ülkeyi yasaklayalım. Genişletmek için tıkla... Klavyenin hassasiyetini seveyim her tuşu yanlış algılıyor yorumu düzelttim.
horrorcity dedi: Bu işi kökten çözmeye davet ediyorum bence hiç uğraşmayalım direk ülkeyi yasaklayalım. Genişletmek için tıkla... Klavyenin hassasiyetini seveyim her tuşu yanlış algılıyor yorumu düzelttim.
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 4.984 Makaleler 4 Çözümler 48 7 Ağustos 2024 #489 crqdles dedi: Valo Gg? Spotify Gg? Komikmiş. Spotify'dan müzik dinliyorum, Valorant'ta öyle gitmez. Genişletmek için tıkla... Abi Valo sağlam duruyo. Biraz yavaş gibi ama.
crqdles dedi: Valo Gg? Spotify Gg? Komikmiş. Spotify'dan müzik dinliyorum, Valorant'ta öyle gitmez. Genişletmek için tıkla... Abi Valo sağlam duruyo. Biraz yavaş gibi ama.
orewaa Picopat Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #490 QuantumLane dedi: Peki ya sizce başka hangi uygulamalara yasak gelecek? Genişletmek için tıkla... Yavaş yavaş her şeye.
QuantumLane dedi: Peki ya sizce başka hangi uygulamalara yasak gelecek? Genişletmek için tıkla... Yavaş yavaş her şeye.