H horrorcity Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 567 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #491 Size bir soru her şeyi yasaklamak mantıklı mı?
atogrimers Decipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 2 Yer Adana, Gürselpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #492 crqdles dedi: Daha gelebileceğini düşünmüyorum, halkın tepkisini ölçüyorlar. Instagram birkaç güne açılacak, Wattpad'te açılır. Roblox'u bilmiyorum, muhtemelen o da açılır, ama biraz uzun sürer. Genişletmek için tıkla... Hocam ama bakan açıklama yaptı anlaşma iptal oldu diye, inşallah dediğiniz gibi olur ama ümidim yok kuzey Kore olma yolunda ilerliyoruz.
crqdles dedi: Daha gelebileceğini düşünmüyorum, halkın tepkisini ölçüyorlar. Instagram birkaç güne açılacak, Wattpad'te açılır. Roblox'u bilmiyorum, muhtemelen o da açılır, ama biraz uzun sürer. Genişletmek için tıkla... Hocam ama bakan açıklama yaptı anlaşma iptal oldu diye, inşallah dediğiniz gibi olur ama ümidim yok kuzey Kore olma yolunda ilerliyoruz.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.896 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #493 Shinsai dedi: Eki Görüntüle 2277390 Abi Valo sağlam duruyo. Biraz yavaş gibi ama. Genişletmek için tıkla... Valorant sağlam zaten, chat trollmüş.
Shinsai dedi: Eki Görüntüle 2277390 Abi Valo sağlam duruyo. Biraz yavaş gibi ama. Genişletmek için tıkla... Valorant sağlam zaten, chat trollmüş.
slim14 Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 675 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #494 horrorcity dedi: Klavyenin hassasiyetini seveyim her tuşu yanlış algılıyor yorumu düzelttim. Genişletmek için tıkla... Öyle olmaz ya direk evrene ban atalım.
horrorcity dedi: Klavyenin hassasiyetini seveyim her tuşu yanlış algılıyor yorumu düzelttim. Genişletmek için tıkla... Öyle olmaz ya direk evrene ban atalım.
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.896 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #495 atogrimers dedi: Hocam ama bakan açıklama yaptı anlaşma iptal oldu diye, inşallah dediğiniz gibi olur ama ümidim yok kuzey Kore olma yolunda ilerliyoruz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar, siz isteseniz bile Kuzey Kore olamazsınız... olamayız.
atogrimers dedi: Hocam ama bakan açıklama yaptı anlaşma iptal oldu diye, inşallah dediğiniz gibi olur ama ümidim yok kuzey Kore olma yolunda ilerliyoruz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar, siz isteseniz bile Kuzey Kore olamazsınız... olamayız.
atogrimers Decipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 2 Yer Adana, Gürselpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #496 crqdles dedi: Arkadaşlar, siz isteseniz bile Kuzey Kore olamazsınız... olamayız. Genişletmek için tıkla... Ben öyle bir şey istemedim ki?
crqdles dedi: Arkadaşlar, siz isteseniz bile Kuzey Kore olamazsınız... olamayız. Genişletmek için tıkla... Ben öyle bir şey istemedim ki?
DumpcesTR Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.224 Çözümler 2 7 Ağustos 2024 #497 crqdles dedi: Arkadaşlar, siz isteseniz bile Kuzey Kore olamazsınız... Olamayız. Genişletmek için tıkla... Çünkü üreten değil tüketen bir ülkeyiz
crqdles dedi: Arkadaşlar, siz isteseniz bile Kuzey Kore olamazsınız... Olamayız. Genişletmek için tıkla... Çünkü üreten değil tüketen bir ülkeyiz
H horrorcity Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 567 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #498 slim14 dedi: Öyle olmaz ya direk evrene ban atalım. Genişletmek için tıkla... O kadar da uzun değil tövbe tövbe.
slim14 dedi: Öyle olmaz ya direk evrene ban atalım. Genişletmek için tıkla... O kadar da uzun değil tövbe tövbe.
UmutMelihAkyol Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İndirim Avcısı Oyun Gurmesi Katılım 14 Kasım 2015 Mesajlar 9.608 Makaleler 11 Çözümler 172 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: AsRock Phantom Gaming 6800 XT 16 GB RAM: Patriot Viper Venom 32 GB (16x2) DDR5 6000MHz CPU: AMD Ryzen 5 7500F | Phantom Spirit Anakart: ASUS PRIME B650M-R SSD: Kingston 1TB SKC3000S Gen4x4 NVMe M.2 SSD 2: Samsung 970 Evo Gen3x4 NVMe M.2 Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #499 Açıklama yapılmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Açıklama yapılmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
crqdles Hectopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 2.896 Çözümler 56 Yer Transylvania Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #500 atogrimers dedi: Ben öyle bir şey istemedim ki? Genişletmek için tıkla... Herkesin ağzında bir Kuzey Kore lafı, Instagram yasaklandığından beri. DumpcesTR dedi: Çünkü üreten değil tüketen bir ülkeyiz Genişletmek için tıkla... Çünkü sen NATO ülkesisin.
atogrimers dedi: Ben öyle bir şey istemedim ki? Genişletmek için tıkla... Herkesin ağzında bir Kuzey Kore lafı, Instagram yasaklandığından beri. DumpcesTR dedi: Çünkü üreten değil tüketen bir ülkeyiz Genişletmek için tıkla... Çünkü sen NATO ülkesisin.