H horrorcity Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 567 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #551 denzeexd dedi: Bence bir sıkıntı olmuştur, yoksa bakan çıkıp açıklama yapmaz dı eğer bu kadar kolay açılacak olsaydı. Genişletmek için tıkla... Tezgah lan bu tekrar kapanacak bence bu bir göz boyama süreci.
denzeexd dedi: Bence bir sıkıntı olmuştur, yoksa bakan çıkıp açıklama yapmaz dı eğer bu kadar kolay açılacak olsaydı. Genişletmek için tıkla... Tezgah lan bu tekrar kapanacak bence bu bir göz boyama süreci.
denzeexd Yoctopat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #552 Şuan da fonksiyonel. VPNsiz. + Fatih Altaylının mükemmel açıklaması
Shreyaz Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500 (12 CPU, 3.6GHz) 16 GB RAM DirectX 12 NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti 8 GB eski: A520M S2H yeni: PRIME A520M-K Windows 10 Pro 22H2 Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #553 denzeexd dedi: Şu an da fonksiyonel. VPN'siz. + Fatih Altaylının mükemmel açıklaması Genişletmek için tıkla... Hocam bu ne anlamına geliyor? Anlamadım kısaca anlatabilir misiniz?
denzeexd dedi: Şu an da fonksiyonel. VPN'siz. + Fatih Altaylının mükemmel açıklaması Genişletmek için tıkla... Hocam bu ne anlamına geliyor? Anlamadım kısaca anlatabilir misiniz?
H horrorcity Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 567 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #554 Shreyaz dedi: Hocam bu ne anlamına geliyor? Anlamadım kısaca anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben şunu anladım en geç 2 haftaya açılır gibi.
Shreyaz dedi: Hocam bu ne anlamına geliyor? Anlamadım kısaca anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ben şunu anladım en geç 2 haftaya açılır gibi.
denzeexd Yoctopat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #555 Shreyaz dedi: Hocam bu ne anlamına geliyor? Anlamadım kısaca anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu gazeteci arkadaşımıza göre karar fetöcü mahkemeden çıkmış hükümeti zor duruma sokmak için. İnanıyorsan bi köprüm var. Anlık olarak robloxa erişim sağlayabiliyorum.
Shreyaz dedi: Hocam bu ne anlamına geliyor? Anlamadım kısaca anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu gazeteci arkadaşımıza göre karar fetöcü mahkemeden çıkmış hükümeti zor duruma sokmak için. İnanıyorsan bi köprüm var. Anlık olarak robloxa erişim sağlayabiliyorum.
Shreyaz Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500 (12 CPU, 3.6GHz) 16 GB RAM DirectX 12 NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti 8 GB eski: A520M S2H yeni: PRIME A520M-K Windows 10 Pro 22H2 Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #556 denzeexd dedi: Bu gazeteci arkadaşımıza göre karar fetöcü mahkemeden çıkmış hükümeti zor duruma sokmak için. İnanıyorsan bir köprüm var. Genişletmek için tıkla... Bu yüzden fetöcü mü Roblox erişim yaşağı getirdi? Bu iyi haber ise lütfen bu MİT'i okuyorsan bu hakim araştırın!
denzeexd dedi: Bu gazeteci arkadaşımıza göre karar fetöcü mahkemeden çıkmış hükümeti zor duruma sokmak için. İnanıyorsan bir köprüm var. Genişletmek için tıkla... Bu yüzden fetöcü mü Roblox erişim yaşağı getirdi? Bu iyi haber ise lütfen bu MİT'i okuyorsan bu hakim araştırın!
Tenseii Hectopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 1.042 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #557 denzeexd dedi: Bu gazeteci arkadaşımıza göre karar fetöcü mahkemeden çıkmış hükümeti zor duruma sokmak için. İnanıyorsan bi köprüm var. Genişletmek için tıkla... İyi de robloxun kapatarak hükümeti zor duruma sokacaklarını sanmıyorum
denzeexd dedi: Bu gazeteci arkadaşımıza göre karar fetöcü mahkemeden çıkmış hükümeti zor duruma sokmak için. İnanıyorsan bi köprüm var. Genişletmek için tıkla... İyi de robloxun kapatarak hükümeti zor duruma sokacaklarını sanmıyorum
denzeexd Yoctopat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #558 Tenseii dedi: İyi de robloxun kapatarak hükümeti zor duruma sokacaklarını sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Üstüne adalet bakanının açıklama yaptığını düşünürsek doğru. Ama şuan neden erişebilirlik var onu bilmiyorum. Siz erişebiliyormusunuz?
Tenseii dedi: İyi de robloxun kapatarak hükümeti zor duruma sokacaklarını sanmıyorum Genişletmek için tıkla... Üstüne adalet bakanının açıklama yaptığını düşünürsek doğru. Ama şuan neden erişebilirlik var onu bilmiyorum. Siz erişebiliyormusunuz?
QuantumLane Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 628 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #559 Şuanda girebiliyormuyuz.
Shreyaz Decapat Katılım 12 Aralık 2022 Mesajlar 52 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500 (12 CPU, 3.6GHz) 16 GB RAM DirectX 12 NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti 8 GB eski: A520M S2H yeni: PRIME A520M-K Windows 10 Pro 22H2 Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #560 QuantumLane dedi: Şu anda girebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Site girebiliyoruz ama oyuna giremiyoruz.
QuantumLane dedi: Şu anda girebiliyor muyuz? Genişletmek için tıkla... Site girebiliyoruz ama oyuna giremiyoruz.