Umutyrbhx Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #1 Roblox'a girdiğimde Brookheaven girdim ve açmadı. Sonra başka bir oyuna girdim yine açmadı. Bunun çözümü var mıdır?
Roblox'a girdiğimde Brookheaven girdim ve açmadı. Sonra başka bir oyuna girdim yine açmadı. Bunun çözümü var mıdır?
ÖzgünTR Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 767 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #11 Umutyrbhx dedi: Olabilir. Hayır. Genişletmek için tıkla... Bende girdi sizde devam ediyor mu yoksa bir hata mı veriyor? Artı 0 Eksi
Umutyrbhx dedi: Olabilir. Hayır. Genişletmek için tıkla... Bende girdi sizde devam ediyor mu yoksa bir hata mı veriyor?
KS KS Umutyrbhx Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #12 Arkadaşlar girilmemesinin nedenini buldum. Türkiyede Ve Amerikada var galiba bu sorun. ÖzgünTR dedi: Bende girdi sizde devam ediyor mu yoksa bir hata mı veriyor? Genişletmek için tıkla... Şimdi bakacağım. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (65).png 159,1 KB · Görüntüleme: 34 Artı 0 Eksi
Arkadaşlar girilmemesinin nedenini buldum. Türkiyede Ve Amerikada var galiba bu sorun. ÖzgünTR dedi: Bende girdi sizde devam ediyor mu yoksa bir hata mı veriyor? Genişletmek için tıkla... Şimdi bakacağım.
ÖzgünTR Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 767 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #13 Umutyrbhx dedi: Arkadaşlar girilmemesinin nedenini buldum. Türkiyede Ve Amerikada var galiba bu sorun. Şimdi bakacağım. Genişletmek için tıkla... Roblox Status Current system status. View active incidents or upcoming maintenance. Subscribe to receive status notifications. status.roblox.com Sorun var hocam sizden değil. Artı 0 Eksi
Umutyrbhx dedi: Arkadaşlar girilmemesinin nedenini buldum. Türkiyede Ve Amerikada var galiba bu sorun. Şimdi bakacağım. Genişletmek için tıkla... Roblox Status Current system status. View active incidents or upcoming maintenance. Subscribe to receive status notifications. status.roblox.com Sorun var hocam sizden değil.
KS KS Umutyrbhx Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #14 Tamamdır. ÖzgünTR dedi: Roblox Status Current system status. View active incidents or upcoming maintenance. Subscribe to receive status notifications. status.roblox.com Sorun var hocam sizden değil. Genişletmek için tıkla... ÖzgünTR dedi: http://htptps://status.roblox.com/pages/history/59db90dbcdeb2f04dadcf16d Sorun var hocam sizden değil. Genişletmek için tıkla... Peki bu ne zaman düzelir? Artı 0 Eksi
Tamamdır. ÖzgünTR dedi: Roblox Status Current system status. View active incidents or upcoming maintenance. Subscribe to receive status notifications. status.roblox.com Sorun var hocam sizden değil. Genişletmek için tıkla... ÖzgünTR dedi: http://htptps://status.roblox.com/pages/history/59db90dbcdeb2f04dadcf16d Sorun var hocam sizden değil. Genişletmek için tıkla... Peki bu ne zaman düzelir?
ÖzgünTR Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 767 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #15 Umutyrbhx dedi: Tamamdır. Peki bu ne zaman düzelir? Genişletmek için tıkla... Tahminimce 30 Dakika veya 1 Saat sonra. Artı 0 Eksi
Umutyrbhx dedi: Tamamdır. Peki bu ne zaman düzelir? Genişletmek için tıkla... Tahminimce 30 Dakika veya 1 Saat sonra.
KS KS Umutyrbhx Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #16 Şuan böyle. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (66).png 73,5 KB · Görüntüleme: 35 Artı 0 Eksi
ÖzgünTR Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 767 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #17 Umutyrbhx dedi: Şuan böyle. Genişletmek için tıkla... Bende bir yeniden bakayım. Umutyrbhx dedi: Şuan böyle. Genişletmek için tıkla... Hocam çökme sebebi brookhaven'da 1 milyon oynanıyor şuanda. Artı 0 Eksi
Umutyrbhx dedi: Şuan böyle. Genişletmek için tıkla... Bende bir yeniden bakayım. Umutyrbhx dedi: Şuan böyle. Genişletmek için tıkla... Hocam çökme sebebi brookhaven'da 1 milyon oynanıyor şuanda.
KS KS Umutyrbhx Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #18 ÖzgünTR dedi: Bende bir yeniden bakayım. Hocam çökme sebebi brookhaven'da 1 milyon oynanıyor şuanda. Genişletmek için tıkla... Hmmm. Artı 0 Eksi
ÖzgünTR dedi: Bende bir yeniden bakayım. Hocam çökme sebebi brookhaven'da 1 milyon oynanıyor şuanda. Genişletmek için tıkla... Hmmm.
ÖzgünTR Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 767 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #19 Umutyrbhx dedi: Roblox'a girdiğimde Brookheaven girdim ve açmadı. Sonra başka bir oyuna girdim yine açmadı. Bunun çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam bendede aynısı var şuan 1 milyon oynandığından çökmüş. Artı 0 Eksi
Umutyrbhx dedi: Roblox'a girdiğimde Brookheaven girdim ve açmadı. Sonra başka bir oyuna girdim yine açmadı. Bunun çözümü var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam bendede aynısı var şuan 1 milyon oynandığından çökmüş.
KS KS Umutyrbhx Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #20 ÖzgünTR dedi: Hocam bendede aynısı var şuan 1 milyon oynandığından çökmüş. Genişletmek için tıkla... Yeni güncelleme geldi galiba oyüzden. ÖzgünTR dedi: Hocam bendede aynısı var şuan 1 milyon oynandığından çökmüş. Genişletmek için tıkla... Sorması ayıp dc'niz varmı? Son düzenleme: 3 Şubat 2023 Artı 0 Eksi
ÖzgünTR dedi: Hocam bendede aynısı var şuan 1 milyon oynandığından çökmüş. Genişletmek için tıkla... Yeni güncelleme geldi galiba oyüzden. ÖzgünTR dedi: Hocam bendede aynısı var şuan 1 milyon oynandığından çökmüş. Genişletmek için tıkla... Sorması ayıp dc'niz varmı?