Umutyrbhx Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #1 Roblox'a girdiğimde Brookheaven girdim ve açmadı. Sonra başka bir oyuna girdim yine açmadı. Bunun çözümü var mıdır?
Roblox'a girdiğimde Brookheaven girdim ve açmadı. Sonra başka bir oyuna girdim yine açmadı. Bunun çözümü var mıdır?
ÖzgünTR Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 767 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #21 Umutyrbhx dedi: Yeni güncelleme geldi galiba oyüzden. Sorması ayıp dc'niz varmı? Genişletmek için tıkla... Hocam discord paylaşmak yasak olmasa verirdim. Artı 0 Eksi
Umutyrbhx dedi: Yeni güncelleme geldi galiba oyüzden. Sorması ayıp dc'niz varmı? Genişletmek için tıkla... Hocam discord paylaşmak yasak olmasa verirdim.
KS KS Umutyrbhx Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #22 ÖzgünTR dedi: Hocam discord paylaşmak yasak olmasa verirdim. Genişletmek için tıkla... Hmm roblox oynuyorsunuz galiba isim verin ordan alırım dc'nizi. ordanda olmazsa yapacak bişey yok artık. Artı 0 Eksi
ÖzgünTR dedi: Hocam discord paylaşmak yasak olmasa verirdim. Genişletmek için tıkla... Hmm roblox oynuyorsunuz galiba isim verin ordan alırım dc'nizi. ordanda olmazsa yapacak bişey yok artık.
ÖzgünTR Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 767 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #23 Umutyrbhx dedi: Hmm roblox oynuyorsunuz galiba isim verin ordan alırım dc'nizi. ordanda olmazsa yapacak bişey yok artık. Genişletmek için tıkla... Roblox adım: profozgun Doğum tarihimi kayıt olurken 2019 yaptığımdan şu sansürden kurtulamıyorum Artı 0 Eksi
Umutyrbhx dedi: Hmm roblox oynuyorsunuz galiba isim verin ordan alırım dc'nizi. ordanda olmazsa yapacak bişey yok artık. Genişletmek için tıkla... Roblox adım: profozgun Doğum tarihimi kayıt olurken 2019 yaptığımdan şu sansürden kurtulamıyorum
KS KS Umutyrbhx Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #24 ÖzgünTR dedi: Roblox adım: profozgun Doğum tarihimi kayıt olurken 2019 yaptığımdan şu sansürden kurtulamıyorum Genişletmek için tıkla... tamam sağolun. ÖzgünTR dedi: Roblox adım: profozgun Doğum tarihimi kayıt olurken 2019 yaptığımdan şu sansürden kurtulamıyorum Genişletmek için tıkla... Gönderdim. Geldimi? Artı 0 Eksi
ÖzgünTR dedi: Roblox adım: profozgun Doğum tarihimi kayıt olurken 2019 yaptığımdan şu sansürden kurtulamıyorum Genişletmek için tıkla... tamam sağolun. ÖzgünTR dedi: Roblox adım: profozgun Doğum tarihimi kayıt olurken 2019 yaptığımdan şu sansürden kurtulamıyorum Genişletmek için tıkla... Gönderdim. Geldimi?
ÖzgünTR Picopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 767 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #25 Umutyrbhx dedi: tamam sağolun. Gönderdim. Geldimi? Genişletmek için tıkla... Kabul ettim. Artı 0 Eksi
KS KS Umutyrbhx Decapat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #26 ÖzgünTR dedi: Kabul ettim. Genişletmek için tıkla... Gördüm Artı 0 Eksi