Mustafa.kemall Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #1 Roblox'a giriyorum yükleniyor diyor sonra kapanıyor. Dosyadan silip tekrar yükledim birkaç kez yine olmadı.
Roblox'a giriyorum yükleniyor diyor sonra kapanıyor. Dosyadan silip tekrar yükledim birkaç kez yine olmadı.
KS KS Mustafa.kemall Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 226 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2023 #11 Dorzi dedi: BlueStacks biliyor musunuz Android emulator. Onu kullanarak indirin o zaman başka bir şey gelmedi aklıma. Genişletmek için tıkla... Onu denedim aşırı kasıyordu. Artı 0 Eksi
Dorzi dedi: BlueStacks biliyor musunuz Android emulator. Onu kullanarak indirin o zaman başka bir şey gelmedi aklıma. Genişletmek için tıkla... Onu denedim aşırı kasıyordu.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.670 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2023 #12 Dostum olayı çözdüm. İnternette araştırınca MSI Afterburner dan dolayı yapıyormuş. Onu kapatınca bende düzeldi. Sizde deneyin. @Mustafa.kemall Artı 0 Eksi
Dostum olayı çözdüm. İnternette araştırınca MSI Afterburner dan dolayı yapıyormuş. Onu kapatınca bende düzeldi. Sizde deneyin. @Mustafa.kemall